Wie wil scoren moet schieten (Johan Cruijff 1947-2016)

Auteur: Redactie
Branded Content 31 mei 2021
Wie wil scoren moet schieten (Johan Cruijff 1947-2016)

Is jouw café of restaurant al klaar voor het EK Voetbal 2021? Voor het eerst in 21 jaar kunnen we genieten van wedstrijden in eigen land! Natuurlijk ga jij als horecaondernemer inspelen op dit landelijke feestje en het liefst net een beetje anders dan de rest, zodat jouw zaak goed opvalt. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet graag op een gezellig terras zitten, of samen voetbal kijken in het plaatselijke café?

Wij gaan je helpen, want goede decoratie is er voor elk budget en begint net als voetbal in de basis. Ga je compleet de oranjegekte in of liever iets meer bescheiden? Als je snel klaar wilt zijn is onze internationale brandvertragende vlaggenlijn zo opgehangen. Vul dit aan met opblaasbare voetballen (koppelbaar en tot wel 67cm groot!), scoor via het raam met herbruikbare voetbal raamstickers en jouw basisopstelling is klaar. Geïnspireerd geraakt?

Er staan nog veel meer ideeën, beeldmateriaal en unieke artikelen van hoge professionele kwaliteit voor je klaar. Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop of kom gezellig langs in onze showroom in Amsterdam. Daar word je ontvangen door enthousiaste professionals die door de jarenlange samenwerking met horecabedrijven weten hoe je het beste resultaat boekt. Wij maken het jou gemakkelijker, het voor je gasten aantrekkelijker en écht veel leuker.

Ontbreekt je de tijd om iets te bedenken of langs te komen? Dan zijn de kant en klare decoratiepakketten voor jou de oplossing. Blader even door ons voetbal magazine en bekijk de vele mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Aantrekkingskracht door presentatiekracht

Dat klinkt mooi, maar wat is dat dan precies?

Je wilt de passanten van jouw horecagelegenheid verleiden om je zaak of terras te bezoeken en je gasten in een sfeervolle ambiance ontvangen. Het bewijst zich keer op keer dat een aantrekkelijke en sfeervolle uitstraling iets teweegbrengt. Een goede presentatie valt op en laat mensen stoppen en daar heb je het al; aantrekkingskracht door presentatiekracht. Het klinkt eenvoudig en dat kan het ook zijn. Kom je er zelf niet uit, laat ons je dan helpen. In de afgelopen 98 jaar zijn er heel veel samenwerkingen met horecabedrijven geweest waardoor we over een enorme ervaring en kennis beschikken.

Uiteraard stoppen wij niet bij het EK, net zo min als dat jij dat als ondernemer doet. We plannen vooruit, zien kansen en reageren op vragen van ondernemers. Zo is de afdeling Services tot stand gekomen. We kunnen jou helpen met plaatsing van decoraties en je kunt de materialen bij ons opslaan. Je kunt ook een abonnement inclusief levering en omwisseling afsluiten voor kunstbomen, kant en klaar opgemaakte kerstbomen en complete kerstsets. Je hoeft zelf echt niets meer te regelen, dat wordt allemaal voor je gedaan. Ook tijdens de kerstperiode staan we graag voor je klaar om je te helpen een mooie sfeervolle uitstraling in je zaak te zetten. Laat je vanaf eind september onderdompelen in de unieke Beekwilder kerstsfeer en plan voor jezelf een bezoekje aan onze showroom.

Wij zijn professionals in hart en nieren en houden er van onze kennis met zoveel mogelijk klanten te delen en vraagstukken te helpen oplossen. Je bent daarom altijd welkom en kunt geheel vrijblijvend bij ons binnenstappen op de Prins Hendrikkade 19 in Amsterdam. Kun je niet langskomen? Neem contact op via 020 - 623 32 22 voor een digitale wandeling door onze showroom met een verkoopadviseur.

We zien of horen je graag persoonlijk of op één van onze socials! Bezoek ons op Facebook, Instagram of LinkedIn. Klik hier voor de webshop.

Overig nieuws