Woods mooiste terras van Zuid-Holland

11 juni 2010
Woods mooiste terras van Zuid-Holland

Restaurant Woods in Leiden is door het magazine SpecialBite uitgeroepen tot het beste terras van Zuid-Holland. Het terras aan de Oude Rijn werd gekozen uit twaalf andere top terrassen in de provincies.

*Als beste uit de test*
Terrasgasten konden online stemmen op hun favoriet. In totaal hebben 101 terrassen het magazine gehaald, waarvan Woods dus als beste van de provincie Zuid- Holland is benoemd. Daarmee staat Woods op hetzelfde lijstje als Aan de Poel (Noord-Holland) en Pure C (Zeeland).

*Het restaurant*
Restaurant Woods is gevestigd in een voormalige droogloods van houthandel Noordman. In de winter wanen gasten zich in een hippe lodge, in de zomer zorgt het robuuste steigerhout juist voor een fijn buitengevoel. De keukenbrigade van Woods werkt zo veel mogelijk met biologische producten en de gerechten zijn ongecompliceerd puur. Woods is een restaurant zonder pretenties. De kaart is ‘officieel’, maar wel toegankelijk. Stuurlui kunnen, eenmaal aan wal, zitten aan tafels gedekt met onberispelijk wit linnen en zich laten verwennen. Wie geen tijd heeft voor een ‘meergangenmenu’ kan op het terras ook kiezen voor snacks in luxe variant als gamba’s en oesters. In de zomer kunnen gasten rond lunchtijd (12.00 uur – 15.00 uur) genieten van een drie-gangenmenu voor €35,00.

~Nienke Duimelaar~

Overig nieuws