Younique Concepts en Vermaat slaan de handen ineen met een nieuwe koers voor Amstel1

Auteur: redactie
Overname 7 februari 2024
Younique Concepts en Vermaat slaan de handen ineen met een nieuwe koers voor Amstel1

Het partnership tussen Younique Concepts en Vermaat bouwt voort op eerdere succesvolle collabs van de twee horeca bedrijven, zoals de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt. Met de locatieovername door Younique Concepts en Vermaat als betrokken partner ligt een stevige basis voor een vernieuwende invulling van de horecazaak aan de Amstel.

Het café-restaurant bevindt zich op Amstel 1 in een prachtig hoekpand op de gezellige kade van de gelijknamige rivier in hartje Amsterdam. De samenwerking tussen Younique Concepts en Vermaat markeert een nieuw hoofdstuk voor Amstel1 met een herpositionering en herinrichting van de locatie. Rob Peters, algemeen directeur van Vermaat Nederland: “Dit bekrachtigt ons langdurige partnership met de specialisten van Younique en ook dit maken we samen tot een groot succes”. Younique Concepts, bekend om haar specifieke kennis en uitgebreide ervaring in de Amsterdamse horeca met bekende concepten als Pesca, Selva, De Tulp en Lolo, zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

Dit jaar zal de horecalocatie onder leiding van Younique Concepts (en in het specifiek onder de hoede van Paulo de Cock), getransformeerd tot een geheel nieuwe zaak. “Iedereen kent deze schitterende plek nog als Amstelhoeck of Café Dantzig en wij willen graag op deze plek aan nieuwe successen bouwen!,” aldus Sven Sallaerts, mede-eigenaar van Younique Concepts. Paulo de Cock: 'De verbouwing staat gepland om in het voorjaar van start te gaan, we hopen snel de nieuwe naam bekend te maken! In de tussentijd draait Amstel1 gewoon door.”

Overig nieuws