Zo haal je meer rendement uit je team

Auteur: redactie
Zo haal je meer rendement uit je team

Kampt jouw horecazaak ook met een personeelstekort? Of wil je gewoon meer winst draaien? Zo haal je eenvoudig meer rendement uit je team. Het gebrek aan horecapersoneel is enorm. Daarom kiezen steeds meer horecaondernemer juist nu voor de laagdrempelige, lowcost alles-in-1 horeca app Apprendo. Met Apprendo werkt je personeel zich namelijk zelf grotendeels thuis in, en eenmaal op de werkplek werken ze direct stukken efficiënter.

Introductie, training & instructie

Apprendo brengt je (nieuwe) medewerkers – met én zonder horeca-ervaring – de belangrijkste kennis en horecavaardigheden bij, neemt ze tot in de puntjes mee in jouw horecabedrijf. Weten ze even niet meer wat ze moeten doen, wanneer ze het moeten doen, hoe de espressomachine werkt, hoe de toiletgroepen moeten worden schoongemaakt of de tafels moeten worden gedekt? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het zit erin. Geheel toegesneden op jouw horecazaak, alles.

Plug ‘n play

Apprendo helpt je bij het implementeren van de tool binnen jouw bedrijf. Na het toevoegen van jouw bedrijfsspecifieke content en een korte introductie, kan elke medewerker ermee aan de slag en start je meteen met besparen.

Dit is wat de gebruiksvriendelijke, doordachte horecatool je oplevert:
 

Een enorme kostenbesparing

Apprendo reduceert alleen je inwerkkosten al met zo’n 50 tot 70 procent. Je nieuwe medewerkers werken zichzelf grotendeels thuis in aan de hand van videotrainingen, instructies en jouw customized kennisbank.

Minder ruis

Apprendo’s centraal toegankelijke kennisbank op de werkvloer, geeft je medewerkers het antwoord op veelgestelde vragen.

Meer uniformiteit

Met Apprendo werkt iedereen altijd op dezelfde manier.

Meer grip

Met de digitale checklists weten al je medewerkers precies wat ze, hoe en wanneer moeten doen. Staat de mise en place klaar voor de lunch? Is alle apparatuur op de juiste manier schoongemaakt en/of is er goed afgesloten? Zij vinken het af en jij weet het. Meteen.

Meer gastvrijheid

Door het verbeteren van je medewerkers kennis en skills op allerhande horecagebied, worden gasten gastvrijer begroet én beter bediend.

Meer rendement, minder stress

Horecaondernemers die Apprendo al gebruiken, realiseren meer rendement door een verbeterde efficiency. Ook ervaren ze veel minder stress, omdat Apprendo de controle van alle reguliere taken opvangt én ondersteunt.

Meer efficiency

Zo bespaart VAPIANO Nederland – onderdeel van Van der Valk International – in de eerste maand na de heropening op het inwerken alleen al 25 uur per fulltimer. Je medior en senior medewerkers die belast zijn met het inwerken, hebben bovendien veel eerder hun handen vrij om weer 100 procent mee te draaien.

Conclusie

Kun je met Apprendo écht meer, met minder man? Het antwoord is een volmondig ja. Je nieuwe medewerkers beginnen veel zekerder aan hun eerste werkdag, je floormanager hoeft minder brandjes te blussen en ook in de keuken loopt het op rolletjes. En je HACCP & RI&E? Ook getackeld.

Met Apprendo heeft iedereen alle benodigde kennis altijd bij de hand – en als ze de up- en cross-selltrainingen goed toepassen – ga je per gast ook nog eens meer verkopen. Een win-winsituatie waar je medewerkers én gasten blij van worden. En jij ook.

Lage tarieven

Apprendo is er al vanaf € 3 per medewerker per maand en hanteert een handig start-stopsysteem voor seizoensbedrijven. Medio 2021 wordt de extra roostermodule gelanceerd, waarmee de uitgekiende horecatool hard op weg is dé totaaloplossing voor heel horeca Nederland te worden. En een verademing voor veel horecaondernemers.

Wat een uitvinding.
www.apprendo.nl

Lees hier een eerder artikel over Apprendo. 

Foto: 2021 rianne fotografie

Overig nieuws