Het Nederlands Culinair Team, vertegenwoordigd door Tom Lamers en Tim Hoppe, heeft afgelopen week zilver en de Sustainability Award gewonnen tijdens d...
Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een pl...
Op dinsdag 24 september streden vier teams uit Nederland en België tijdens Gastvrij Rotterdam om de winst van de prestigieuze Green Chefs Hat. De...
Afgelopen week was het na vier jaar eindelijk weer zover. De Culinary Olympics 2024, ook wel bekend als IKA, vonden plaats in Stuttgart tijdens de hor...
Het Nederlands Culinair Team heeft tijdens de Culinary Olympics (IKA) in Stuttgart twee zilveren medailles in de wacht gesleept. De jury was erg entho...
Op 11 januari vond de eerste editie van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, het Open NK koken plaats. Deze nieuwe wedstrijd geeft iederee...
Restaurant Maeve*, Tommy Janssen en Sem Klein Oonk uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Tijdens de finale in de wedstrijd...
Op maandag 20 februari heeft Nederland zich in het Italiaanse Rimini geplaatst voor de finale van de Global Chefs Challenge in Singapore in 2024....
Op 11 januari was de voorronde van de Groene Kokmuts op de Horecava, een nieuwe wedstrijd die geheel in het teken staat van plantaardig koken georgani...
Jasper Panis en Max Risselada van het Amsterdamse restaurant Flore zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts. Tijdens de finale in de wedstri...
Het Culinary Team the Netherlands heeft in Luxemburg 2 medailles in de wacht gesleept tijdens de Culinary World Cup 2022. Maandag won het Nederlandse...
Eerder vandaag streden acht jonge koks om de titel én het Zilveren Koksmes tijdens het NK Jonge Koks tot en met 25 jaar op de Horecava in de RA...
Op de laatste dag van de Horecava in RAI Amsterdam, was het op donderdag 12 januari de beurt aan de koks vanaf 25 jaar om te strijden voor de national...
Een amuse en een driegangenmenu, bereid met ingrediënten uit een ‘blackbox’ met te verwerken producten van hoofdsponsor HANOS. Die ta...
Tijdens de ‘Olympiade der Koche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team begin van deze week goud op het onderdeel &lsq...
Koen Betjes, Leerling-Kok Wijnbar Pinot in Breda heeft op 16 januari het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij kreeg de prijs als Nationaal Kampioen Leerling-...
Dennis van de Beld en Marcel Smits van Het Roode Koper in Ermelo hebben het Gouden Koksmes gewonnen. Hun gerechten werden door de vakjury als beste be...
De Gouden Koksmuts 2013 is gewonnen door Roy Eijkelkamp, souschef van restaurant De Bokkedoorns. Wynand Vogel reikte de prijs uit op de Horecava 2013....
Het NK Horeca kent in 2013 een sterk deelnemersveld. Er zijn koks van gerenommeerde bedrijven die deelnemen aan de wedstrijden. *Duurzaam koken* E...
Alfred van Dijk heeft de vijfde Wynand Vogel Bokaal in de wacht gesleept. De chef-kok van restaurant Het Oude Dijkhuys in Lisserbroek kreeg van de jur...