Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Danny Deng

Beluga Loves You* heeft dreigend faillissement afgewend
1 juli 2024 • Nieuws

Beluga Loves You* heeft dreigend faillissement afgewend

Het sterrenrestaurant van chef Servais en gastvrouw Stephanie Tielman verkeerde in zwaar financieel weer door tegenslagen als gevolg van lockdowns, wa...

Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca
1 december 2023 • Nieuws

Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca

Je wilt na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digi...

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend
4 december 2015 • Nieuws

Kaboom Hotel en DADAWAN geopend

Onder grote belangstelling van familie, vrienden en relaties opende de Maastrichtse wethouder van economie John Aarts op donderdagavond 3 december o...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Michelin Gastronomie 23 april 2025

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over
Overname Michelin Gastronomie 17 april 2025

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Een ode aan de leermeester
Columns Charlotte Mauritz 2 mei 2025

Een ode aan de leermeester

In de laatste dagen van april voegt Michelin 8 restaurants toe aan gids
Michelin 23 april 2025

In de laatste dagen van april voegt Michelin 8 restaurants toe aan gids

Meest gelezen deze week

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"
groots ondernemen Interview 16 mei 2025

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"

Vegitalian past koers aan: Amsterdam sluit, Rotterdam krijgt nieuw leven als Bar Picar
Ondernemen 19 mei 2025

Vegitalian past koers aan: Amsterdam sluit, Rotterdam krijgt nieuw leven als Bar Picar

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW
Wet- en regelgeving 14 mei 2025

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
Opening Michelin 9 april 2025

Sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam

Uitgelicht

Le Smash opent zesde locatie in het hart van Breda
Opening Fastservice 19 mei 2025

Le Smash opent zesde locatie in het hart van Breda

Breda is vanaf afgelopen zaterdag, 17, mei een ‘classic’ rijker. De deuren van de zesde vestiging van Le Smash aan de St. Janstraat 4, vla...

Vegitalian past koers aan: Amsterdam sluit, Rotterdam krijgt nieuw leven als Bar Picar
Ondernemen 19 mei 2025

Vegitalian past koers aan: Amsterdam sluit, Rotterdam krijgt nieuw leven als Bar Picar

Na vijf jaar pionieren in de plantaardige Italiaanse keuken besluit Vegitalian de locatie in Amsterdam te sluiten en de vestiging in Rotterdam te tran...

Dit kost een diner voor twee in Europa
Internationaal Economie 19 mei 2025

Dit kost een diner voor twee in Europa

Bij Ferrygogo doen ze elk jaar onderzoek naar wat een vakantie nou écht kost. Dus ook naar wat je op locatie kwijt bent. Want goedkoop reizen i...

Nederlandse burgerketen Fat Phill’s breidt uit naar Ierland
Fastservice Opening 21 mei 2025

Nederlandse burgerketen Fat Phill’s breidt uit naar Ierland

Het Amsterdamse smashburgermerk Fat Phill’s zet zijn internationale groei voort met de ondertekening van een multi-unit franchiseovere...

7 magische details staan centraal in nieuw restaurant in Efteling Grand Hotel
Opening 22 mei 2025

7 magische details staan centraal in nieuw restaurant in Efteling Grand Hotel

Met het Efteling Grand Hotel is de Efteling vanaf 1 augustus twee restaurants rijker. Op de begane grond van het nieuwe hotel opent diezelfde dag rest...

Landgoed de Uitkijk verwelkomt Sebastiaan Pals als nieuwe chef-kok
Personalia F&B 22 mei 2025

Landgoed de Uitkijk verwelkomt Sebastiaan Pals als nieuwe chef-kok

Per 1 juni draagt chef-kok Kyrian Kox, van Landgoed de Uitkijk, het stokje over aan zijn opvolger Sebastiaan Pals. Na zeven jaar van toewijding, creat...

Arjan Speelman** is de 154ste SVH Meesterkok
Michelin Gastronomie 22 mei 2025

Arjan Speelman** is de 154ste SVH Meesterkok

Op woensdag 21 mei is Arjan Speelman (47), chef-kok van Ciel Bleu Restaurant** (Hotel Okura Amsterdam), geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok...

Alma Bistro Breda gaat met Malou Hagenaars verder onder de naam Amí Bistro
Ondernemen Gastronomie 23 mei 2025

Alma Bistro Breda gaat met Malou Hagenaars verder onder de naam Amí Bistro

Alma Bistro in Breda gaat per 1 juni 2025 verder onder de naam Amí Bistro. De samenwerking met Alma Oisterwijk is beëindigd en de bistro w...

Video's

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Sponsored Content

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering
Branded Content 14 januari 2025

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering

In december 2024 ontving Facility Trade Group het goede nieuws: na intensieve inspanningen, focus op een duurzaam assortiment en een toekomstgerichte...

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025
Branded Content 13 januari 2025

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025

Rosval, al meer dan 45 jaar producent van hoogwaardige maatwerk grootkeukens, kondigt met trots de samenwerking aan met SVH Meesterkok Dick Middelweer...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite