Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de HANOS Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een pl...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Chef Jan Smink behaalde afgelopen dinsdag de eerste plek tijdens de 55e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger&rsquo...
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart wordt Slot Zeist omgetoverd tot een waar sterrenpaleis. Tien bekroonde Michelinchefs en de Chef de Chateau geven ac...
Op zoek naar een uitdaging? Doe mee aan wedstrijden in de sector, er is van alles. Van de HANOS Gouden Koksmuts tot de Nationale Hennessy Gastvrijheid...
Chef Jan Smink behaalt de derde plek tijdens de 54e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger’ Prix Culinaire. De eige...
Maandag 16 november is Jan Smink tijdens de Nederlandse voorronde, die digitaal plaatsvond, geselecteerd om Nederland opnieuw te vertegenwoordigen tij...
Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs...
Op 21 maart is de nieuwe naam en platform van De Gusteau Hospitality Groep gelanceerd. Sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van de...
Op 15 April 2018 opent Museum No Hero zijn deuren voor het publiek. Voor het museumrestaurant heeft No Hero de samenwerking gezocht met sterrenchef La...
De Horecava was dinsdag 9 januari het strijdtoneel van het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde. V...
Maandag 18 september om 10.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Almelo heropend. Martin Kruithof (restaurant De Lindenhof** in Gieth...
De prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger voor de Benelux wordt op maandag 3 oktober voor de 50e keer georganiseerd. De wedstrijd is één van de m...
Per 1 februari 2016 zullen Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen/Boekelo en Ât Lansink uit Hengelo een samenwerking ondertekenen. Ât Lansink zal de...
Ruim veertig topchefs werkten gisteren samen aan nieuwe ideeën tijdens de masterclasses met fond. Acht sterrenchefs en één patissier bereidden hu...
Op maandag 12 oktober is het zover: dan zullen topchefs tijdens de 49e editie van de "Prix Culinaire Le Taittinger":http://www.derestaurantkrant.nl/?q...
Op maandag 12 oktober wordt voor de 49e keer de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger voor de Benelux georganiseerd. De wedstrijd is één van de...
Marco van der Wijngaard, leerling-kok in Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, heeft op 15 januari 2015 het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij kreeg d...
Het Koksgilde Nationaal Team heeft in Luxemburg twee zilveren medailles behaald, een voor de Warme Keuken en een voor het Koud Buffet. ~Het Koksgil...
Gisteren is Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant Ât Lansink * in Hengelo, officieel geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Ti...
Lars van Galen, Patron Cuisinier van "Tuindorphotel & Restaurant Ât Lansink":http://www.hotellansink.com is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef...
Het Koksgilde Nationaal Team heeft goud en zilver behaald tijdens de internationale wedstrijd voor landenteams in Basel. Aan deze wedstrijd deden tie...
In de nieuwe gids van Michelin voor Nederland hebben negen restaurants hun eerste ster gekregen. In Amsterdam kregen Bridges in Sofitel Legend The Gra...
Patron-cuisinier Lars van Galen van Tuindorphotel & Restaurant Ât Lansink heeft de tweede prijs in de wacht weten te slepen tijdens de Europese Kampi...
Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Gl...
Lars van Galen, chef-kok bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte, neemt per 1 maart samen met Richard van den Hoeven - ook werkzaam bij genoemd h...
Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek heeft recent als 150e restaurant in Nederland het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs gekregen. Dit keurmerk...
Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is d...
Een foto zegt meer dan duizend worden, dus ook dit jaar brengen we u onze fotoreportages vanaf de Horecava 2001 in Amsterdan RAI. ~Iedereen maakt...
Lars van Galen, chef-kok van Landhuishotel en restaurant Bloemenbeek in De Lutte, heeft maandag 10 januari de Gouden Koksmuts gewonnen. De wedstrijd o...
De deelnemers aan de Nederlandse finale om de Bocuse dÂOr zijn bekend. Ze vormen een mix van ervaren wedstrijdkoks, prominente vakgenoten en jong aan...