Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft...
Ondernemen in Lelystad. “Bij het bepalen van het nieuwe menu houden we heel erg rekening met de seizoenen en of producten hier uit de buurt kome...
Op de vrijdag voor Moederdag is er door consumenten al een recordaantal reserveringen gemaakt voor de Moederdag high tea. Nederlandse restaurants hebb...
In december introduceert Joris Bijdendijk van RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, een nieuwe formule: RIJKS® Make-Away. Deze formule v...
Restaurant Vlaar in ’s-Graveland lanceert vandaag een ludieke actie ter gelegenheid van Moederdag; camper dining. Het Gooische restaurant gaat v...
We zijn genomineerd voor de prestigieuze Gaia Green Awards als duurzaamste restaurant van Nederland. Juist in deze tijd van wereldwijde pandemie be...
OpenTable, wereldleider in restaurantreservering, heeft 5 tips verzameld om als horecazaak het meeste uit Moederdag te halen. Door de juiste voor...
Het is weer bijna zover. Op zondag 13 mei worden alle moeders (als het goed is en manlief het niet vergeten is) in de watten gelegd. De horeca speelt...
OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelij...
Royal Belgian Caviar spoort Nederlandse chefs aan om haar kaviaar vaker als verfijnde smaakmaker te gebruiken. Deze kaviaar is een vers kweekproduct v...
Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestylemar...
Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek onder ruim 400 N...
Op 22 januari 2011 is Fred Dijsselbloem, voorzitter van de branche-vereniging Euro-Toques Nederland, en voormalig President van Euro-Toques Europa, ov...