Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voo...
Het is de nieuwste innovatie in de markt van luxevlees op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behul...
De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die...
De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eige...
Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar...
De opdracht voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or is aan de vijf finalisten bekendgemaakt. De opdracht bestaat uit twee onderdele...
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarle...
Afgelopen maandag heeft in het Miele Experience Center in Vianen de finale plaats gevonden van de gastronomische talenten wedstrijd 'Future Talent...
De executive chef van het Conservatorium hotel in Amsterdam, Schilo van Coevorden, heeft als eerste in Nederland een speciale award uit Japan in ont...
Nederland is in de race om de prestigieuze Bocuse dÂOr Europe 2018 wedstrijd naar de stad Rotterdam te halen. In december 2015 is een bidbook uitge...
Terwijl de hippe burgerbars en kiprestaurants dit jaar veelal hun intrede maakten, zet Vleeschcafé Meat juist het klassieke leesgerecht terug op de...
Aanstaande maandag is het zover, dan opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor Gastvrij Rotterdam. Gedurende drie dagen is dit dé plek voor horecaprofes...
Altijd al willen weten waar de longhaas, de achtermuis of jodenhaas vandaan komt? Ja, van het rund. Dat wisten een aantal van de lezers al. Maar waa...
Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de beur...
Japans Wagyu zal vanaf nu op de kaart prijken van menig toprestaurant en de consument kan het kopen bij hoogwaardige slagerijen. Japan heeft definitie...
De reacties op de eerste editie van Gastvrij Rotterdam van zowel exposanten als bezoekers, waren lovend. Vooral de uitstraling, sfeer en kwaliteit van...
In Eetcafé Florizz in Zwijndrecht vindt de derde editie van de Drechtse Horecaborrel plaats. Makro Dordrecht organiseert in nauwe samenwerking met Ko...
Deze week leidde Akira Oshima een kookworkshop voor collega-chefs met Wagyu-vlees. Onder de aanwezigen waren onder meer Jonnie Boer, Erik van Loo en J...
'Geen bier meer bij de Chinees' was de kop boven de uitnodiging voor de workshop Wagyu & Sake op dinsdag 18 augustus in proeflokaal La CuiChine te Haa...