Tijdens de horecavakbeurs BBB - Folie Culinaire Maastricht werd om de eerste editie van de PALUX Innovation Award by Euro-Toques International gestred...
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium te geven. Zij kun...
Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken aan de slag in het fine dining restaurant crEATe van Van Oys Maastricht Retreat. Hij zal gaan sa...
Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
Met maar liefst zes Indische chef-koks presenteert hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch het beste van de eigentijdse Indische keuken tijdens hun...
Op zijn 25ste nam Willem Schaafsma het luxe Restaurant Eindeloos over, dat hij kende uit zijn stagetijd. Opgeleid in Randstedelijke sterrenzaken was z...
Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar...
Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d&r...
Op zondag 29 april kunnen liefhebbers van fantastisch eten en bijzondere wijnen hun hart ophalen bij Restaurant Zout&Citroen in Oosterhout. Chef&n...
Na een jaar samen gebouwd te hebben aan de opstart van restaurant Bougainville, het restaurant in hotel TwentySeven, vertrekt signature chef...
Chef-kok Yuri Hovius gaat met ingang van 7 augustus aan de slag bij Rosarium Amstelpark en Parker’s restaurant in Amsterdam. The executive sousc...
Hij was de eerste Marokkaans-Nederlandse chef met een Michelinster in ons land: Mohamed el Harouchi. Eind 2011 kwam er een eind aan zijn jonge carrièr...
Kok Ramon Beuk opent op 1 augustus de deuren van het restaurant VOOREENMAAND. In evenementenlocatie ÂDe Glazen Ruimte in Maarssen worden 11 maanden...
Van zondag 22 december tot en met maandag 23 december is "Restaurant EVI in Zandvoort":http://www.restaurantevi.nl/index.php?option=com_content&view=a...
Indonesisch restaurant Tandjong Priok uit het Friese Arum is het nieuwste lid van Euro-Toques en breidt tevens uit met een tweede, Thais, restaurant....
Het is voortaan mogelijk in ziekenhuizen kleine gerechten met relatief hoge voedingswaarden te serveren aan patiënten. Eetlust is in de ziekenhuizen...
Het GildenEvent12 met als thema Meesterlijk trok op 1 oktober 700 bezoekers, die genoten hebben van een programma dat volop inspiratie bood. Een versl...
Topkok Pascal Jalhay heeft namens Marfo onlangs producenten, verwerkers, maaltijdbereiders en leveranciers laten proeven wat vers bereide maaltijden i...
Meesterkok Pascal Jalhay, executive chef bij producent van maaltijden Marfo, verzorgde onlangs in het kader van de Dag van de Zorg een proeverij voor...