Je hebt gezocht op: Paul Fagel

Brasserie Monsees neemt restaurant Vlaar in ’s-Graveland over
Restaurant Vlaar in ’s-Graveland krijgt per 1 mei nieuwe eigenaren. Liliane en Arlo Vlaar dragen dan na 16 jaar het stokje over aan Loes en Sand...
In Memoriam: Euro Toques-erelid Daam Scharloo
Op 4 maart overleed Daam Scharloo, voormalig patron van 't Baarsje in Waddinxveen en befaamd sabreur. Scharloo was erelid van Euro-Toques, dat het vol...

Officiële kick-off van Hospitality Experts Twente markeert nieuwe fase voor Twentse gastvrijheid
Op maandag 13 mei aanstaande zal Theater het Parkgebouw in Rijssen het toneel zijn voor de officiële kick-off van Hospitality Experts Twente (HET...
Jubileumeditie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt weer alle records
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
35-jarig ‘t Kalkoentje viert jubileum met hommage aan leermeesterschap
Toprestaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 35 jaar. Chef-patron Nico Klaver vierde het jubileum samen met zijn team met een speciale lunch di...

Noël Vanwittenbergh ontvangt nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award
De nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award is gelanceerd én uitgereikt tijdens de opening van de tiende editie van Gastvrij Rotterdam. Noë...

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)
Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...

Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...

11 Sterren bij restaurant het Bosch
Na het succes van de vorige editie in 2013 organiseert het Bosch Waterfront Kitchen wederom deze novembermaand het culinaire 11 Sterren bij het B...

Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan
Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het resta...

Raymond Strikker wint Paul Fagel Gastvrijheidsprijs
Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, is winnaar van de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs 2018. De hotelier, restaurate...

Inauguratie Brasserie Le Nord in Bilthoven door Paul Fagel en wethouder Rost van Tonningen
Op 12 maart jl. is Brasserie Le Nord in Bilthoven feestelijk toegetreden tot Euro-Toques Nederland, notabene in aanwezigheid van een van de founders v...

10 jaar De RestaurantKrant: Emile van der Staak blikt terug
De restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...

Topchefs bereiden de perfecte burger
Na succesvolle edities in België vond gisteren de eerste Nederlandse burger guerilla van Ellis Gourmet Burger plaats. Veggie lover Niven Kunz en meat...

Benefiet galadiner Cas Spijkers Academie
Op maandag 1 februari in het nieuwe jaar vindt het benefiet galadiner plaats ter ere en nagedachtenis van topchef Cas Spijkers. Tijdens deze avond k...

De nalatenschap van Cas Spijkers
Cas Spijkers was Nederlands eerste chef die via de media zoÂn beetje alle huiskamers, keukens en boekenkasten in ons land wist te bereiken. Het boek...

Protest topkoks tegen verbod plezierjacht
Zo'n 200 topkoks, waaronder Jonnie Boer, Joop Braakhekke, Paul Fagel en Robert Kranenborg hebben de Tweede Kamer in een brief gevraagd niet akkoord te...

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui
Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije's Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit handen van Oos Ke...

Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend
Gisteravond opende wethouder Karsten Klein samen met Meesterkok Paul Fagel op feestelijke wijze het pop-up restaurant ÂBlijf Eten in het nieuwe r...

De beste Franse en Italiaanse restaurants
Leven in Frankrijk presenteert voor de vierde keer de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Na het succes van de vorige drie jaa...

Restaurant Spoon lid Euro-Toques
Op 14 juli aanstaande wordt Ingeborg Merkx van Spoon Original Culinair Centrum geïnaugureerd als lid van Euro-Toques. Kasteel Museum Sypesteyn in Loo...

Veel topchefs op Gastronomie 2013
Met een zestal Nederlandse topchefs en een Spaanse, Italiaanse, Duitse en Hongaarse chef is de vakbeurs Gastronomie 2013 op 11 en 12 november internat...

Erik van Loo ontvangt Zilveren Ui
In Rotterdam is de Zilveren Ui Trofee uitgereikt aan Erik van Loo, patron-cuisinier van restaurant Parkheuvel. Hij ontving de onderscheiding van Oos K...

Erik van Loo wint Zilveren Ui 2012
Erik van Loo van restaurant Parkheuvel heeft de Zilveren Ui 2012 gekregen. Hiermee wordt de SVH Meesterkok geprezen voor zijn culinaire invulling in d...
Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen: “Voor ons is de crisis een zegen”
Het is kommer en kwel in de restaurantbranche. Maar wat voor de één een bedreiging is, is voor de ander een kans. Dat laatste geldt voor...

Eten bij kanshebbers op Michelinster
"Diningcity.com":http://www.diningcity.nl heeft een lijst gemaakt met daarop de 'rising star' restaurants van Nederland. Volgens het publiek en een ex...

Theo van Rensch voorzitter Koksgilde
SVH Meesterkok Theo van Rensch is gekozen tot nieuwe voorzitter van het Koksgilde. Van Rensch neemt de voorzittershamer over van Paul Fagel. Theo v...

Aspergeambassadeur 2012: Albert Verlinde
Albert Verlinde, door Stichting Dubbel A benoemd tot aspergeambassadeur 2012, heeft het officiële startsein voor het aspergeseizoen gegeven. Het e...

Zilveren Ui trofee 2011 voor Ron Blaauw
De winnaar van de Zilveren Ui trofee 2011 is bekend. Sterrenchef Ron Blaauw mag zich een jaar lang ambassadeur van het tafelzuur noemen. Eerdere winna...

Geslaagd diner topkoks voor Alpe d'HuZes
Zondag 17 april hebben een aantal topchefs van Nederland de handen ineen geslagen om voor de actie Alpe dÂHuZes een diner van zeven gangen te servere...

Topkoks organiseren diner voor goed doel
Zeven topkoks maken op 17 april aanstaande samen een benefietdiner waarvan de opbrengst naar de actie Alpe dHuZes van KWF gaat. Paul Fagel, Rogér Ras...

John Fagel overleden
Afgelopen zaterdag is Meesterkok John Fagel op 80-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn broer Ton Fagel dinsdag bevestigd. Tien jaar geleden stopt...

Lucas Rive ontvangt Zilveren Ui Trofee 2010
Lucas Rive, chef-kok van restaurant De Bokkedoorns (twee Michelinsterren), is onderscheiden met de Zilveren Ui Trofee 2010. De gelauwerde chef ontving...

Wie de rekening betaalt, bepaalt
De invloed van gezond eten en het gebruik van duurzame en authentieke producten is onomkeerbaar en neemt verrassend snel toe. Voor de Association of F...

Rijn IJssel vriend van het Koksgilde
Paul Fagel, president van het Koksgilde en Carel Rink, sectordirecteur van Rijn IJssel Vakschool Wageningen hebben onlangs een zogeheten 'Vriendschaps...

Vijfitgste editie Gouden Koksmuts belooft spektakel
Het Nederlandse Koksgilde en hoofdsponsor Nestlé Professional tekenen deze week een overeenkomst om hun samenwerking in 2010 voort te zetten. In dit...

Zilveren Ui uitgereikt aan Margo Reuten
Op maandag 14 september werd in Maasbracht de Zilveren Ui Trofee 2009 uitgereikt. Deze prijs is door Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren uit Amst...

Margo Reuten wint Zilveren Ui Trofee
Tweesterrenchef Margo Reuten van Restaurant Da Vinci in Maasbracht wint dit jaar de Zilveren Ui Trofee 2009. Hiermee volgt ze Paul Fagel op die in 200...

Van der Valkbedrijven winnen Leiden Culinair
Leiden Culinair, het jaarlijkse evenement voor restaurants uit Leiden en omgeving, is dit jaar gewonnen door een combinatie van twee Van der Valkbedri...

Koksgilde telt tweeduizend leden
Eind maart is het tweeduizendste lid van het Koksgilde ingeschreven. Chef-kok Andrew Hulsman uit Eindhoven, werkzaam bij Brasserie de Baron in Uden, i...