Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Ralph Hermans

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois en opent eigen restaurant in Nederland
17 april 2025 • Nieuws

Ralf Berendsen** verlaat La Butte Aux Bois en opent eigen restaurant in Nederland

Na vijftien jaar verlaat sterrenchef Berendsen 'Restaurant Ralf Berendsen', gevestigd in vijfsterrenhotel La Butte aux Bois in het Belgische Lanaken....

Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap
27 november 2019 • Nieuws

Restaurantvereniging JRE-Nederland bekroont ondernemerschap

Joppe Sprinkhuizen is maandag 25 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De award voor Restaurant van het...

Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa
15 januari 2019 • Nieuws

Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een s...

Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018
21 augustus 2018 • Nieuws

Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt ee...

Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018
21 juni 2018 • Nieuws

Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die...

5 nieuwe leden voor JRE
14 januari 2015 • Nieuws

5 nieuwe leden voor JRE

Maar liefst 5 restaurants hebben zich aangesloten bij de "Jeunes Restaurateurs d’Europe":http://www.jre.eu/nederland Nederland. Voorzitter Rik Jansma...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over
Opening Gastronomie 23 mei 2025

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar
Gastronomie Michelin 7 mei 2025

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"
Michelin Gastronomie 28 mei 2025

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren
Michelin Gastronomie 18 maart 2025

Het iconische The Jane, opgezet door Sergio Herman en Nick Bril, sluit na 11 jaar de deuren

Meest gelezen deze week

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"
Michelin Gastronomie 28 mei 2025

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over
Opening Gastronomie 23 mei 2025

Horecakoppel van Inter Scaldes neemt pand De Lindehof** over

Le Smash brengt de ‘classic’ smashburger naar Utrecht
Opening Fastservice 28 mei 2025

Le Smash brengt de ‘classic’ smashburger naar Utrecht

Uitgelicht

Omzet horeca groeit in eerste kwartaal met ruim 3 procent
Economie 2 juni 2025

Omzet horeca groeit in eerste kwartaal met ruim 3 procent

De omzet van de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2025 met 3,4 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2024, meldt het CBS. De omzet...

Nieuwe horecagroep opent Rosso op Amsterdamse Zuidas
Opening 2 juni 2025

Nieuwe horecagroep opent Rosso op Amsterdamse Zuidas

Midden op de Zuidas is Rosso geopend: een verfijnde, toegankelijke pizzabar met een uitgesproken Italiaanse ziel. Voor een snelle lunch, een gezellige...

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen. Met sl...

Restaurant-Bar Mystique opent 1 augustus in het Efteling Grand Hotel
Opening Gastronomie 4 juni 2025

Restaurant-Bar Mystique opent 1 augustus in het Efteling Grand Hotel

Het Efteling Grand Hotel, waar de Efteling de hoogste kwaliteit van luxe gaat aanbieden, herbergt vanaf 1 augustus twee nieuwe unieke restaurants. Bij...

Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace presenteert nieuw concept en Wijnkamer
F&B Ondernemen 5 juni 2025

Restaurant Vermeer in NH Barbizon Palace presenteert nieuw concept en Wijnkamer

Er waait een frisse wind door Restaurant Vermeer. Sinds de opening in 1988 staat Vermeer bekend om zijn culinaire verfijning, vakmanschap en creativit...

Topkok Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA
Ondernemen 5 juni 2025

Topkok Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA

UMA Catering breidt haar keukenteam uit met een gerenommeerde naam: Ewout Eleveld is gestart als nieuwe executive chef. Met ruim zeventien jaar erva...

Terry Priem sluit eind juni de deuren van STER
Ondernemen 6 juni 2025

Terry Priem sluit eind juni de deuren van STER

Restaurant STER in Rotterdam sluit de deuren. Het aan de Honingerdijk gelegen fine-dining-restaurant van Terry Priem en Esther van Otterloo krijgt per...

Relais & Châteaux roept chefs op om bedreigde soorten van menu’s te halen
Duurzaamheid Gastronomie 6 juni 2025

Relais & Châteaux roept chefs op om bedreigde soorten van menu’s te halen

In het kader van één van haar twaalf duurzaamheidsbeloften, ‘In Harmonie met al het Leven op Aarde’, onderschreven door UNES...

Video's

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Sponsored Content

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering
Branded Content 14 januari 2025

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering

In december 2024 ontving Facility Trade Group het goede nieuws: na intensieve inspanningen, focus op een duurzaam assortiment en een toekomstgerichte...

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025
Branded Content 13 januari 2025

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025

Rosval, al meer dan 45 jaar producent van hoogwaardige maatwerk grootkeukens, kondigt met trots de samenwerking aan met SVH Meesterkok Dick Middelweer...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite