Op 1 september 2017 was het een jaar geleden dat chef Rick May restaurant Fris in Haarlem overnam. May werkte sinds 2014 bij Fris en heeft sinds de ov...
Nederland krijgt de primeur van de allereerste events van het grote internationale topchefplatform The Best Chef. In het najaar van 2016 koken drie It...
Chef Ingmar Ipema vertrekt bij restaurant Fris in Haarlem. Hij stapt over naar het bij hotel The Dylan behorende sterrenrestaurant Vinkeles in Amster...
Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem, tevens voorzitter van JRE Nederland, is de nieuwe roerganger van de G7, een overkoepelende organisatie v...
Geen jamsessie met muziek, maar met gerechten. Afgelopen Maandag vond bij Unilever Food Solutions een jamsessie plaats van de Jeunes Restaurateurs d'E...
De Jeunes Restaurateurs dÂEurope Nederland (JRE) heeft vijf nieuwe leden aangesloten. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse CuliFair, waar tevens het tw...
De Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland (JRE) heeft er vier nieuwe leden bij. Tijdens de jaarlijkse Culifair werden Ât Dijkhuysje uit Lelystad, De...
Inmiddels is het alweer bijna vijf jaar geleden dat Restaurant Fris de deuren in Haarlem voor de eerste gasten opende. Sinds die eerste dag in oktober...
Na de sluiting in Harlingen en de verhuizing naar Aalst blijft Restaurant De Gastronoom niet langer lid van Les Jeunes Restaurateurs dEurope. Dit laa...
Maandag 9 mei vond de derde Jamsessie van de Jeunes Restaurateurs d'Europe - Nederland (JRE) plaats. De sessie stond in het teken van ÂScotch beef &...
Jeroen de Zeeuw, sinds 1 juni 2010 sous chef bij Restaurant Fris in Haarlem, krijgt vanaf 1 mei 2011 de leiding over de keuken. Jeroen, heeft in het v...
Op 21 februari is Patrick van Zuiden officieel teruggetreden als voorzitter van de Nederlandse afdeling van de Jeunes Restaurateurs d'Europe. Tijdens...
Lex Gasseling, patron van Restaurant Fris in Haarlem, is per 1 januari de nieuwe voorzitter van de Nederlandse tak van de Jeunes Restaurateurs d'Europ...
Sinds augustus draait Restaurant Fris in Haarlem, in tegenstelling tot het branchegemiddelde, op een positieve ‘flow’. Restaurateur Lex Ga...
Lees online het vervolg van het interview met restaurateur en de aanstaande voorzitter van de Jeunes Restaurateurs d'Europe Lex Gasseling uit De Resta...
Dat is de boodschap van de Haarlemse broers Marco en Robert Kuil. Samen lanceerden ze "Opinionmaker":http://www.opinionmaker.nl, een meet- en onderzoe...