Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • White papers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: TOZI

TOZI Restaurant & Bar verwelkomt Gaetano Verde als nieuwe chef-kok
8 mei 2025 • Nieuws

TOZI Restaurant & Bar verwelkomt Gaetano Verde als nieuwe chef-kok

TOZI verwelkomt chef Gaetano Verde als nieuwe executive chef. Met zijn Michelin-achtergrond brengt hij een vernieuwende visie op de Italiaanse ke...

FSIN: "Horecamarkt beter dan ooit, maar verdienmodel onder druk"
8 januari 2024 • Nieuws

FSIN: "Horecamarkt beter dan ooit, maar verdienmodel onder druk"

De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1 procent naar 21.498 miljoen euro. De omzet van de...

Restaurant TOZI introduceert nieuwe chef-kok en menu
24 juni 2022 • Nieuws

Restaurant TOZI introduceert nieuwe chef-kok en menu

De Italiaanse hotspot TOZI in Amsterdam-Zuid, is naar eigen zeggen bekend om zijn Cicchetti, kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te...

TOZI Restaurant & Bar na Londen nu ook in Amsterdam [foto's]
11 november 2019 • Nieuws

TOZI Restaurant & Bar na Londen nu ook in Amsterdam [foto's]

Op 8 november 2019 opende TOZI Restaurant & Bar haar deuren voor het Nederlandse publiek. Na zes succesvolle jaren in het hart van...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze week

Een ode aan de leermeester
Columns Charlotte Mauritz 2 mei 2025

Een ode aan de leermeester

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar
Gastronomie Michelin 7 mei 2025

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Michelin Gastronomie 23 april 2025

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire

Michelin: twee nieuwe tweesterren restaurants voor België en Luxemburg
Michelin Awards 29 april 2025

Michelin: twee nieuwe tweesterren restaurants voor België en Luxemburg

Uitgelicht

Een ode aan de leermeester
Columns Charlotte Mauritz 2 mei 2025

Een ode aan de leermeester

De dag dat ik deze column schrijf, is ook de dag dat de uitvaart van Jonnie Boer plaatsvindt. Op 23 april stond de Nederlandse horecawereld even stil...

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar
Gastronomie Michelin 7 mei 2025

Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant na tien jaar

Na tien jaar vol culinaire creativiteit en toewijding kondigen sterrenchef Thijs Meliefste en echtgenote Anuschka aan dat Restaurant Meliefste per 1 s...

Deze dagen in juni bieden jou extra omzetmomenten
8 mei 2025

Deze dagen in juni bieden jou extra omzetmomenten

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die nét dat extra beetje omzet opleveren? Onze redactie heeft alle extra omzetm...

TOZI Restaurant & Bar verwelkomt Gaetano Verde als nieuwe chef-kok
Personalia Gastronomie 8 mei 2025

TOZI Restaurant & Bar verwelkomt Gaetano Verde als nieuwe chef-kok

TOZI verwelkomt chef Gaetano Verde als nieuwe executive chef. Met zijn Michelin-achtergrond brengt hij een vernieuwende visie op de Italiaanse ke...

Video's

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

De goedkoopste Michelinstermaaltijd van Los Angeles wordt geserveerd in een foodcourt

De goedkoopste Michelinstermaaltijd van Los Angeles wordt geserveerd in een foodcourt

Sponsored Content

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering
Branded Content 14 januari 2025

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering

In december 2024 ontving Facility Trade Group het goede nieuws: na intensieve inspanningen, focus op een duurzaam assortiment en een toekomstgerichte...

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025
Branded Content 13 januari 2025

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025

Rosval, al meer dan 45 jaar producent van hoogwaardige maatwerk grootkeukens, kondigt met trots de samenwerking aan met SVH Meesterkok Dick Middelweer...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite