Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: Xavier Pellicer

Beetz wint Innovation Award bij Future Award 2024 We’re Smart
25 september 2024 • Nieuws

Beetz wint Innovation Award bij Future Award 2024 We’re Smart

Op dinsdag 24 september mocht Beetz Europe tijdens de Future Awards van We’re Smart de prijs in ontvangst nemen voor 'Innovation of the Year' vo...

Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam
23 augustus 2024 • Nieuws

Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam

Op 24 september 2024 reikt We’re Smart in samenwerking met Gastvrij Rotterdam zijn jaarlijkse Future Awards uit. De Future Awards is de bekronin...

Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld
20 september 2021 • Nieuws

Restaurant De Nieuwe Winkel van Chef Emile van der Staak is tweede beste groenterestaurant ter wereld

We’re Smart® World onthult op 20 september de beste groenterestaurants ter wereld. La Distillerie uit Luxemburg van Chef René Mathieu...

Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld
21 september 2020 • Nieuws

Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Michelin Gastronomie 23 april 2025

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over
Overname Michelin Gastronomie 17 april 2025

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Een ode aan de leermeester
Columns Charlotte Mauritz 2 mei 2025

Een ode aan de leermeester

In de laatste dagen van april voegt Michelin 8 restaurants toe aan gids
Michelin 23 april 2025

In de laatste dagen van april voegt Michelin 8 restaurants toe aan gids

Meest gelezen deze week

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW
Wet- en regelgeving 14 mei 2025

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert
Michelin 28 maart 2025

Volgende stap Soenil Bahadoer bekend: sterrenchef opent restaurant in Kasteel Gemert

Nieuw: Satay Club opent eerste locatie
Opening 9 mei 2025

Nieuw: Satay Club opent eerste locatie

Om te leren, moet je stil zijn
Columns giuseppe mazziotta 12 mei 2025

Om te leren, moet je stil zijn

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum
Opening Events 15 mei 2025

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum

Uitgelicht

Om te leren, moet je stil zijn
Columns giuseppe mazziotta 12 mei 2025

Om te leren, moet je stil zijn

Ik hoor vaak van mensen in mijn omgeving dat ik een stiller persoon ben geworden sinds ik in restaurants werk. In eerste instantie stond ik daar niet...

Saskia Smeenk van Restaurant Daalder* is de Champagne Sommelier van 2025
Awards 13 mei 2025

Saskia Smeenk van Restaurant Daalder* is de Champagne Sommelier van 2025

Tijdens de spannende finale op 12 mei in De L’Europe Amsterdam is Saskia Smeenk van Restaurant Daalder* (Amsterdam) uitgeroepen tot winnaar van...

Social media als marketingtool: een handige gids voor ondernemers
Ondernemen 13 mei 2025

Social media als marketingtool: een handige gids voor ondernemers

Traditionele marketing vereist veel tijd, geld en moeite, zoals advertenties in kranten, folders en mond-tot-mondreclame, met vaak een lokaal en beper...

Inschrijving voor voorronde HANOS Gouden Koksmuts 2025 geopend
Events Awards 15 mei 2025

Inschrijving voor voorronde HANOS Gouden Koksmuts 2025 geopend

De strijd om de felbegeerde HANOS Gouden Koksmuts 2025 is officieel begonnen! Vanaf vandaag kunnen ambitieuze horecateams zich inschrijven voor de voo...

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW
Wet- en regelgeving 14 mei 2025

Aziatische horeca is niet ontvankelijk verklaard in rechtszaak tegen ministerie SZW

Vandaag, woensdag 14 mei 2025, heeft de rechtbank Den Haag uitspraak gedaan in de rechtszaak die op 2 april jl. werd behandeld. Deze zaak was aangespa...

Mandy Kwekkeboom-Overbeek van Joann* gehuldigd met Paul Fagel Trofee
Michelin Awards 15 mei 2025

Mandy Kwekkeboom-Overbeek van Joann* gehuldigd met Paul Fagel Trofee

Op Landgoed Het Rheins in Enter was het deze week feest. Op een warme zomerse avond in het Twentse buitengebied werd Mandy Kwekkeboom-Overbeek, mede-e...

De Beren opent deze zomer een nieuwe vestiging in Helmond
Opening 15 mei 2025

De Beren opent deze zomer een nieuwe vestiging in Helmond

Zes jaar lang stond het moderne paviljoen aan het Burgemeester Geukerspark leeg. Een opvallende plek midden in Helmond waar het altijd nét iets...

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"
groots ondernemen Interview 16 mei 2025

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"

Waar de meeste horecaondernemers hun handen vol hebben aan één vestiging, groeit Dudok gestaag door met twintig locaties, een miljoen ta...

Video's

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Gijs Kemmeren zet de Dry Aged Biet op het menu met de feestdagen

Sponsored Content

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering
Branded Content 14 januari 2025

Facility Trade Group verstevigt duurzaamheidsbeleid met MVO Prestatieladder-certificering

In december 2024 ontving Facility Trade Group het goede nieuws: na intensieve inspanningen, focus op een duurzaam assortiment en een toekomstgerichte...

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025
Branded Content 13 januari 2025

Rosval en SVH Meesterkok Dick Middelweerd bundelen krachten in 2025

Rosval, al meer dan 45 jaar producent van hoogwaardige maatwerk grootkeukens, kondigt met trots de samenwerking aan met SVH Meesterkok Dick Middelweer...

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite