Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: jasper gronert

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
26 juni 2025 • Nieuws

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof, en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM, slaat chef Soenil Baha...

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert brengen uitzonderlijke culinaire belevingen met Essense
1 november 2024 • Nieuws

Jeroen Robberegt en Jasper Gronert brengen uitzonderlijke culinaire belevingen met Essense

Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakt men het aan bij Essense - het high-end cateringbed...

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
16 mei 2018 • Nieuws

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid...

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier
26 januari 2015 • Nieuws

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Vanaf februari lanceert Grand Hotel Karel V het Bourgondisch Bierarrangement voor de échte liefhebber van speciaalbieren. Fijnproevers worden in he...

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef
13 mei 2013 • Nieuws

Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jero...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan
Ondernemen Gastronomie 25 september 2025

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie
Opening Gastronomie 2 september 2025

Nick Bril heropent The Jane op 5 oktober met nieuw hoofdstuk op nieuwe locatie

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus
Michelin sterrenregen 1 september 2025

Sterrenregen: Hét Michelinnieuwsoverzicht van augustus

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

Meest gelezen deze week

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan
Ondernemen Gastronomie 25 september 2025

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan

The Seafood Bar en Ken Sushi openen nieuwe culinaire nightlife-bestemming in de Beurs van Berlage
Opening 26 september 2025

The Seafood Bar en Ken Sushi openen nieuwe culinaire nightlife-bestemming in de Beurs van Berlage

CuliQuiz Top 100: Dit zijn alle 100 toppers van de horeca 2025
Awards Gastronomie Onderwijs 22 september 2025

CuliQuiz Top 100: Dit zijn alle 100 toppers van de horeca 2025

Finalisten Hanos Gouden Koksmuts 2025 bekend
Awards Gastronomie Events 23 september 2025

Finalisten Hanos Gouden Koksmuts 2025 bekend

Uitgelicht

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!
Lekkerste Lunchroombroodje 2 september 2025

Inschrijven voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' kan tot 24 november!

[Gratis deelname] Op vrijdag 22 november 2024 werd de award voor 'Het Lekkerste Lunchbroodje van Nederland' uitgereikt aan MOOCA. De horecagelegenheid...

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids
Michelin Gastronomie Awards 25 september 2025

Michelin voegt vlak voor Sterrenceremonie 12 restaurants toe aan gids

De inspecteurs van Michelin Nederland hebben twaalf restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen meteen...

Aziatische restaurants gaan naar de Tweede Kamer om tekort aan chefs
Ondernemen 25 september 2025

Aziatische restaurants gaan naar de Tweede Kamer om tekort aan chefs

Woensdag 24 september vraagt de Aziatische horeca, voorafgaand aan het Commissiedebat Arbeidsmarktbeleid en Arbeidsmarktdiscriminatie, aandacht van de...

Dit zijn de winnaars van de tiende editie van de duurzame Gaia Green Awards
Events Awards 24 september 2025

Dit zijn de winnaars van de tiende editie van de duurzame Gaia Green Awards

Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2025 uitgereikt. Deze prijzen b...

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025
Events Awards 24 september 2025

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025

Op dinsdag 23 september was het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam het stralende decor voor de finaleshow van Wijnvrouw van het Jaar 2025. Het was een...

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie
Events 25 september 2025

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie

De twaalfde editie van Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 horecaprofessionals samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een uitgeb...

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan
Ondernemen Gastronomie 25 september 2025

Jonge chef Björn de Waal ziet zijn restaurant Het Arsenaal 1309 failliet gaan

Het Arsenaal 1309 in Doesburg heeft de deuren gesloten. Het fine dining-restaurant stond de afgelopen jaren onder leiding van de jonge chef-kok Bj&oum...

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Ondernemen in... Bier 26 september 2025

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”

Gouda staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar Ton Vergeer wist een kaasconcept te starten dat de stad nog niet kende. Vergeer, 67 jaar...

Video's

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Osip: sterrenrestaurant in een 300 jaar oud Engels landhuis

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Restaurant & Innovatie

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?
Branded Content Duurzaamheid 12 september 2025

Wordt er al bio-LNG gas geproduceerd in jouw keuken?

In de Nederlandse restaurants en catering wordt jaarlijks zo’n 83 miljoen kilo voedsel verspild, blijkt uit cijfers van Samen Tegen Voedselversp...

"We besparen tot 1.000 euro per maand"
Branded Content Investeren in... 12 september 2025

"We besparen tot 1.000 euro per maand"

De energierekening is voor veel horecaondernemers een zware last. Netcongestie en hoge kosten zorgen ervoor dat nieuwbouwprojecten vertraging oplopen...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland
Branded Content 25 augustus 2025

Sligro nieuwe partner van Gault&Millau Nederland

Sligro heeft zich voor een periode van drie jaar als partner verbonden aan Gault&Millau Nederland. De horecagroothandel en de restaurantgids maken...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren
Branded Content 8 juli 2025

Waarom de bedrukte eetborden jouw horecazaak verbeteren

Restaurantgasten eten het liefst van mooie borden. Het genot van de klant zit in de kleine dingen en mooie eetborden kunnen daarbij een belangrijke ro...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite