Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakt men het aan bij Essense - het high-end cateringbed...
Op dinsdag 9 januari streden 6 teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door h...
Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Neder...
Op dinsdag 10 januari streden 6 teams om de titel Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren door het Gastronom...
Per 29 maart 2021 is SVH Meesterkok Jeroen Robberegt is gestart in de rol van General Manager bij Famous Flavours, zo deelt het bedrijf zojuist mee.&n...
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de Nationale Horecadag plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden horecabedrijven door hee...
Na een productieve en prettige samenwerking van ruim 3,5 jaar verlaat Jeroen Robberegt per 1 november 2016 Miele Nederland als Executive Chef van het...
Gare du Sud opent 24 oktober de deuren aan de Oosterkade in Utrecht. Niemand minder dan Jeroen Robberegt zal in de keuken staan. Robberegt is de laats...
Topchef Jeroen Robberegt wordt vanaf september Executive Chef in Gare du Sud. Dit is een nieuw te openen restaurant aan de Oosterkade in Utrecht,...
Analdo Katoele en Julian Stegeman, beide 17 jaar, hebben als keukenbrigade de titel ÂJunior Chef of the year in de wacht gesleept. De studenten va...
Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jero...
Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V in Utrecht wordt per 1 juni de executive chef van het Miele Culinary Institute in Vianen. Robberegts opvolger...
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester. Het is zijn tweede meestertitel, Kr...
"Johan Drenth":http://www.johandrenth.nl/ mag zich de Mosselchef van 2012 noemen. De chef-kok van Hampshire Paping Hotel & Spa ging de strijd aan met...
Maandag 30 mei zullen vijftien teams van verschillende ROCÂs aantreden om te wedijveren om de 'Talent van de Toekomst Bokaal'. In deze wedstrij...
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Hor...
Ollie Schuiling, leerlingkok bij Restaurant de Leest in Vaassen, is tot winnaar uitgeroepen bij de wedstrijd voor leerlingkoks tijdens het SVH Nationa...
De invloed van gezond eten en het gebruik van duurzame en authentieke producten is onomkeerbaar en neemt verrassend snel toe. Voor de Association of F...
Maandag 20 april werd Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V te Utrecht geïnaugureerd als SVH Meesterkok. De chef de cuisine van het hotel werd afg...