Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Columns
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe restaurants
  • Interviews
  • Michelinsterren
  • Ondernemen
  • Groots ondernemen
  • Economie

Je hebt gezocht op: sem beks

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef
30 juni 2025 • Nieuws

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef

Op vrijdag 27 juni is Sem Beks (32), hoofd-sommelier bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Beks is...

Sommelier Sem Beks van De Librije*** over trends in bier foodpairing
6 augustus 2024 • Nieuws

Sommelier Sem Beks van De Librije*** over trends in bier foodpairing

De Librije*** in Zwolle was acht jaar geleden een van de eerste Nederlandse sterrenzaken met een eigen bierkaart. Hoe staat het daar nu mee? Food Insp...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren
Michelin Gastronomie 19 juni 2025

Restaurant De Zeeuw sluit 9 maanden na opname in Michelingids de deuren

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant
Opening Gastronomie F&B 2 juni 2025

De Echoput en Jonathan Zandbergen openen uniek restaurant

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over
Overname Michelin Gastronomie 17 april 2025

Sterrenchef Sidney Schutte neemt samen met partner Gigi van Es restaurant over

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"
Michelin Gastronomie 28 mei 2025

Sterrenrestaurant Flicka stopt eind 2025: "Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is"

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”
Michelin Gastronomie 20 juni 2025

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”

Meest gelezen deze week

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”
Michelin Gastronomie 20 juni 2025

Maeve* ondergaat verbouwing: “Voelen ons nog beter bij kleinschaligere setting”

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren
Michelin Ondernemen 26 juni 2025

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”
Michelin Gastronomie 25 juni 2025

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro
Michelin Gastronomie 23 juni 2025

Ron en Lindsay Lemmens sluiten sterrenrestaurant Flavours en openen Bistro

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
Events Ondernemen 26 juni 2025

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Uitgelicht

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants
Events Gastronomie 24 juni 2025

De Echoput viert 70 jaar met opening van twee nieuwe restaurants

Zondag 22 juni vierde familie Klosse het 70-jarig bestaan van De Echoput met een feestelijke jubileumlunch in Hoog Soeren. Tijdens een feestelijke mid...

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026
Economie Ondernemen 25 juni 2025

ING: Gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026

De vooruitzichten voor de Nederlandse horeca zijn wisselend. Door een verbeterde koopkracht nemen de bestedingen dit jaar toe, maar het herstel blijft...

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”
Michelin Gastronomie 25 juni 2025

Cas Pikaar sluit Pikaar* en begint opnieuw: “Een Michelinster is niet meer het doel”

Restaurant Pikaar* in Hilvarenbeek serveert op 24 augustus zijn laatste couverts. Chef-kok Cas Pikaar en diens partner Kelly Chen hebben besloten de d...

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren
Michelin Ondernemen 26 juni 2025

Ook sterrenrestaurant Fitzgerald sluit de deuren

Na tien jaar komt er een einde aan restaurant Fitzgerald*, een van de culinaire iconen van Rotterdam. Het team maakte de sluiting donderdagochtend 26...

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events
Events Ondernemen 26 juni 2025

Soenil Bahadoer zet nieuwe stap met Spicy Chef Events

Na het sluiten van zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof, en nog vóór de opening van zijn nieuwe restaurant GEM, slaat chef Soenil Baha...

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef
Awards Gastronomie Michelin 30 juni 2025

Sem Beks van De Librije*** geslaagd voor SVH Meesterproef

Op vrijdag 27 juni is Sem Beks (32), hoofd-sommelier bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Beks is...

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper
Ondernemen Michelin 30 juni 2025

Onder de Linden* slaat nieuwe weg in: nog lokaler, duurzamer en goedkoper

Herberg Onder de Linden in het Groningse Aduard wordt nog lokaler en toegankelijker. Het met een Michelinster bekroonde restaurant van Steven Klein Ni...

Video's

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

Dit zijn de 50 beste restaurants ter wereld!

5 steaksauzen voor elke chef

5 steaksauzen voor elke chef

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Van kop tot staart: hoe het populairste Italiaanse restaurant van Londen het hele varken gebruikt

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

Eerbetoon aan Jonnie en Thérèse Boer van Gault&Millau nu te bekijken

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

's Werelds nummer 1 pizza wordt gemaakt in New York City

Restaurant & Innovatie

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden
Events Awards Branded Content 17 juni 2025

Euro-Toques Nederland en SVH bundelen krachten voor wedstrijden

De wedstrijden van Euro-Toques Nederland richten zich op behoud van ambacht en gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten. D...

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant
Branded Content 12 juni 2025

Waarom verlichting cruciaal is voor jouw restaurant

Verlichting doet in een restaurant veel meer dan alleen de ruimte verlichten: het beïnvloedt hoe je gasten zich voelen, hoe lang ze blijven, wat...

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten
Branded Content 14 april 2025

Optimale zonwering zorgt voor meer gasten

"Ons doel is het onmogelijke mogelijk te maken", zegt Maximilian Andys, hoofd van de contract divisie bij Glatz, die zich bezighoudt met vastgoed...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
Branded Content 10 april 2025

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving

86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
Events Branded Content 14 maart 2025

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen

ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Branded Content 31 januari 2025

Unieke kans voor restaurantondernemers: Bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer

Ben jij een gedreven horeca-ondernemer en op zoek naar een locatie met aantrekkingskracht voor een nieuwe zaak? Dit is je kans om het verschil te make...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Twee keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite