Op 17 en 18 september koken vier innovatieve chefs samen in de keuken van restaurant Daalder* The Best Chef Dinner. Dennis Huwaë van Daalder, Michael van der Kroft van Tres, Nelson Tanate van Librije*** en Soenil Bahadoer van De Lindehof** zetten twee dagen hun signature gerechten op het menu.
Alle onderscheidende signaturen komen samen tijdens de diners. De Surinaams-Hindoestaanse invloeden van Bahadoer, de creativiteit met Molukse smaken van Huwaë, de innovatie van Van der Kroft en de verfijning van De Librije die Tanate met zich meebrengt. Het AMS23 menu bestaat uit vier amuses en acht gangen. Elke chef kookt dus een amuse en twee signature gerechten. Denk hierbij aan de Roos van Librije, Milk skin van Tres, de Duif van Daalder en de rendang van De Lindehof uit dezelfde keuken.
Dennis Huwaë: "Koken met andere chefs is een van de leukste en meest inspirerende dingen die je kan doen in dit vak. En we hebben in Nederland alleen al zoveel inspirerende chefs. Door heel het land vind je restaurants waar ze te gekke dingen doen. Met deze diners kan ik drie van de allerbesten naar mijn keuken in Amsterdam halen. En zo meer mensen een kans geven om deze gerechten te ontdekken."
Ravioli | Sate Ayam |
Nigiri | Oester kaviaar |
Beeldmateriaal en gerechten: Daalder*
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.