15 jaar De RestaurantKrant (2017): Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2017): Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...) De RestaurantKrant: juni 2017

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit 2017 waarin wij focussen op de vraag: Hoe begin je een tweede zaak? Horeca-accountant Mark Tamsma waarschuwde De RestaurantKrant over de fouten die je kunt maken. "zorg eerst dat zaak één op rolletjes loopt. Anders kopieer de fouten uit zaak één naar zaak twee." Ook legde hij uit of je beter een crowdfunding kunt starten of je tweede zaak op krediet kan openen. Benieuwd naar wat hij te melden had? Lees het hele artikel hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws