Nederlandse Horecaprijzen roept Beeckestijn uit tot restaurant van het jaar

Auteur: Redactie
Events Mensen 31 januari 2023
Nederlandse Horecaprijzen roept Beeckestijn uit tot restaurant van het jaar

De vakjury van de Nederlandse Horecaprijzen heeft, tijdens de awardshow op maandag 23 januari, Brasserie/Restaurant Beeckestijn aan de Rijksweg 130 in Velsen-Zuid uitgeroepen tot restaurant van het jaar 2022. Eigenaren Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan voelen zich vereerd deze titel te accepteren en zien dit als prachtig compliment voor het team. Daarnaast versterkt dit hun drijfveer om het restaurant nog verder te verbeteren en een fantastische gastbeleving op eigen wijze te blijven verzorgen.

Tijdens de publieke stemronde van de Nederlandse Horecaprijzen werd Brasserie/Restaurant Beeckestijn eerste in de gemeente Velsen en scoorde hoog in de ranglijst voor de provincie Noord-Holland. Vervolgens heeft de vakjury na eigen onderzoek bepaald dat de eer van de landelijke titel aan het team van Beeckestijn toegekend zou worden. Dit gebeurde tijdens de awardshow boven het reuzenpandaverblijf in Ouwehands Dierenpark.

De chefs van Beeckestijn voorzien sinds één jaar op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond hun gasten van een uitgebreid chefsmenu met begeleidende dranken uit handen van de sommelier. Dat hun werk op zo'n manier erkent wordt waarderen zij zeer, zij voelen zich uitgedaagd om nog harder te werken, om zo de waardering van hun vaste gasten en de stemmers voor de publieksprijs te bedanken.

Foto: vlnr souschef Mike Weeda, chef-kok Klaas van Kaam, eigenaren Susanne Ammerlaan & Michel Nijsten, sommelier Jeffrey van der Beek

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws