De Pizzabakkers naar 50 vestigingen in 2024

Auteur: Redactie
Ondernemen 5 juli 2022
De Pizzabakkers naar 50 vestigingen in 2024

De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebben de afgelopen twee jaar ons bedrijf kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze gerechten, de uitstraling of de ondersteuning aan onze franchisenemers. We liggen goed op koers voor wat betreft het realiseren van onze doelstellingen”.

Ambities van De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Franchisenemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commerciële instelling, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Momenteel ligt de focus op expansie in de volgende steden: Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.

Romeinse pizza’s

De Pizzabakkers bereidt pizza’s op Romeinse wijze met een dunne en krokante bodem. Het deeg maken we volgens eigen recept en laten we minstens 48 uur rijpen. Op het menu staan twaalf vaste pizza’s, variërend van de klassieke Margherita tot De Pizzabakkers-favorieten als de Prosciutto tartufo. Daarnaast bieden ze een wisselende pizza van de maand. De meeste van hun pizza’s zijn ook verkrijgbaar in een vegetarische (en ook plantbased) variant. Naast pizza’s vindt de gast op het menu verschillende antipasti om te delen, salades en dolci. Alles is er vers en huisgemaakt.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws