Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs

Auteur: redactie
Gastronomie Events 28 augustus 2023
Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs

Gault&Millau heeft de line-up van ‘100Chefs by Gault&Millau’ compleet. Tijdens het evenement, dat op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober wordt georganiseerd in het Miele Experience Center in Vianen, demonstreren honderd vooraanstaande chefs uit het hele land hun vaardigheden aan een publiek van naar verwachting duizend bezoekers per dag.

Gault&Millau heeft onder meer Nelson Tanate van De Librije weten te strikken voor 100Chefs. Met een score van 19,5 is Tanate de koploper wat betreft Gault&Millaut-punten tijdens het evenement. Hij zal op de zondag actief zijn, net als onder meer Arjan Speelman van Ciel Bleu (19 punten), Chris Naylor van Vermeer (18 punten) en Jonathan Zandbergen van Merlet (17,5 punten).

Op de zaterdag heeft Stefan van Sprang van Aan de Poel met 17,5 punten de hoogste score. Ook Wilco Berendse van De Nederlanden (17 punten), Joris Bijdendijk van RIJKS (17 punten), Hans Kinkartz en Yarno Drummen van Atelier (16,5 punten) en Jan Smink van Smink (16,5 punten) maken op de eerste dag van 100Chefs hun opwachting.

Naast de 50 chefs die per dag actief zijn op het evenement, zullen ook 25 wijnhuizen met wijnen uit de hele wereld aanwezig zijn. Diverse chefs en wijnhuizen organiseren bovendien proeverijen en masterclasses tijdens 100Chefs. Dagkaarten voor het evenement kosten 150 euro. Een passe-partout voor het hele weekend is te verkrijgen voor 250 euro.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws