Horecafamilie Kaan opent De Beren in Doetinchem

Auteur: Redactie
Mensen 3 februari 2022
Horecafamilie Kaan opent De Beren in Doetinchem

Centraal gelegen aan het Simonsplein – in het voormalig pand van H&M – opent een splinternieuw De Beren restaurant. Samen met de hele familie gaan doorgewinterde horecamannen, vader en zoon Rien en Nick Kaan, dit nieuwe avontuur aan. Rien Kaan kwam een aantal jaar geleden in aanraking met het De Beren concept dankzij zijn zoon, die werkte in restaurant De Beren in Gouda.

Rien was gelijk verknocht aan het concept en ze besloten samen het traject tot franchisenemer te doorlopen. De opening is een aantal keer uitgesteld vanwege de coronamaatregelen, maar nu kan het feestelijke moment eindelijk doorgang vinden. Franchisenemers Rien en Nick kunnen niet wachten: “Het was een spannende tijd, maar nu mogen we eindelijk onze gasten verwelkomen. De hele familie staat te popelen om aan de slag te gaan.”

Doetinchem

De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opent vol trots het nieuwe restaurant aan het Simonsplein midden in het centrum van Doetinchem. Aan ruimte is er geen gebrek, want het restaurant biedt plaats aan maar liefst 170 gasten binnen -en 70 gasten op het terras. De nieuwe zaak beschikt over een grote bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grote planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan  vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

Openingsactie

Om de opening feestelijk in te luiden is er een speciale actie: elk 4e persoon eet gratis bij een Sharing Dinner arrangement. De actie loopt de hele maand februari dit jaar. Daarnaast is restaurant De Beren Doetinchem dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Ook biedt De Beren diverse groepsarrangementen aan, speciaal voor grote gezelschappen.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws