Hotelschool alumni's brengen frisse wind bij Bayonne Restobar

Auteur: Redactie
Overname Ondernemen 11 juli 2024
Hotelschool alumni's brengen frisse wind bij Bayonne Restobar Sven Pullens en Robbert de Vreede

Bayonne Restobar, het populaire restaurant gelegen op het Anna Paulownaplein in Den Haag, krijgt een frisse wind. De nieuwe eigenaren Sven Pullens (29) en Robbert de Vreede (30), beiden alumni van de Hotelschool Den Haag, brengen een vernieuwde kaart vol Franse en Spaanse invloeden. Met deze overname maken ze een flinke kwaliteitsstap en introduceren ze wijnen die perfect aansluiten bij de nieuwe gerechten. 

Bayonne Restobar staat in Den Haag bekend om zijn heerlijke gerechten en prachtige terras en zet onder leiding van Pullens en de Vreede een nieuwe koers in. De Vreede leerde op jonge leeftijd al over de horeca door zijn buurman. Hij verfijnde zijn vaardigheden bij hoogstaande restaurants als Onder de Linde in Noordwijk, Limes aan de Rijn, Millennium in Parijs en W Hotel in Barcelona. Zijn inspiratie voor Bayonne Restobar komt voort uit deze ervaringen en is een mix van Franse en Spaanse keukens. 

Een vriendschap geboren in de keuken

Pullens en de Vreede ontmoetten elkaar negen jaar geleden aan Hotelschool Den Haag en ontdekten meteen een gedeelde droom: een restaurant runnen. Na samen in Barcelona te hebben gewerkt, brengen ze nu hun gecombineerde talenten naar Bayonne Restobar. Pullens verwelkomt gasten hartelijk en geeft vriendelijk en persoonlijk advies over gerechten en -spijs combinaties, terwijl de Vreede zijn culinaire talenten tentoonstelt.

Franse en Spaanse kustgerechten

Sinds 1 mei heeft het duo officieel de leiding en presenteren ze trots hun nieuwe menu. Verwacht heerlijke Spaanse klassiekers zoals pulpo alla gallega: zacht gegaard geserveerd met aardappel en pimenton en Paella, tot innovatieve gerechten zoals gebakken Maitake met Ajo blanco en gekarameliseerde ui, of courgettebloem gevuld met burrata, salsa Verde en Sherry gel. Verrassend is de tartaar van makreel met een heldere tomatenbouillon en krokant gebakken chorizo.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws