Luxe ontmoet comfort deze winter, wanneer Restaurant Chocolat, een van de meest geprezen restaurants van Breda, tijdelijk haar deuren opent in Hotel Keyser Breda.
Van 20 december 2024 tot en met 31 maart 2025 zullen gasten van zowel het hotel als de stad kunnen genieten van een verfijnde culinaire ervaring in een unieke setting. Deze tijdelijke pop-up markeert een bijzondere samenwerking tussen Hotel Keyser en Chocolat.
De feestelijke samenwerking begint net op tijd voor de kerstperiode. Gasten die op zoek zijn naar een luxe en sfeervolle manier om de feestdagen door te brengen, kunnen tijdens de kerstdagen genieten van een speciaal samengesteld kerstmenu in het pop-up restaurant. Chocolat en Hotel Keyser bieden hiermee een culinaire kerstervaring die perfect is voor wie de feestdagen extra bijzonder wil maken.
In het pop-up restaurant, gevestigd in het hart van Hotel Keyser, zal Chocolat een exclusieve menukaart aanbieden met gastronomische gerechten, gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Dit tijdelijke restaurant zal zes dagen per week geopend zijn, met uitzondering van de zondagen.
Exclusieve samenwerking en duurzame afspraken
De samenwerking gaat verder dan alleen een culinaire ervaring. Chocolat zorgt dagelijks voor de bediening van hotelgasten en de barservice tot middernacht. Verder worden de stijlvolle boardrooms van Hotel Keyser beschikbaar gesteld voor private dining-ervaringen.
Olivier Discart, directeur van Hotel Keyser, spreekt vol lof over de samenwerking en Dorus Clement van Chocolat kijkt uit naar de uitbreiding van hun bereik met deze tijdelijke locatie. Het vormt een voorproefje op de terugkeer van Chocolat naar hun nieuwe vaste locatie bij Chassé Botanique.
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.