JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Auteur: Redactie
Mensen 21 januari 2021
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie samenwerking en werden met deze bijeenkomst alle corona maatregelen in acht genomen.

Maxxium Nederland is marktleider op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland. JRE werkt samen met Maxxium op het gebied van Whisky, met daarbij in het bijzonder The Balvenie, Glenfiddich en The Macallan.

Naast Maxxium heeft JRE-Nederland per 2021 2 nieuwe partners; Ninaber van Eyben en Chef's Farm. Sinds 1917 verzorgt Ninaber van Eyben al prachtige serviezen, kristal en luxe geschenkartikelen. Hun passie voor beeldschone series, stijlvol tafelen en het neerzetten van een mooie sfeer voor elke gelegenheid sluit feilloos aan bij JRE.

Chef’s Farm gebruikt de technologie van GROWx om de lekkerste microgreens te kweken voor veel restaurants in en rond Amsterdam. Als zodanig zijn ze de eerste grootschalige, commerciële verticale boerderij die efficiënt water en energie gebruikt en volledig pesticidenvrij is.

JRE-Nederland is er van overtuigd dat deze 3 nieuwe partners perfect aansluiten bij het manifesto van JRE en de partners waar we tot op heden nauw mee samenwerken.

Over JRE-Nederland

JRE is een vereniging van jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. De vereniging telt meer dan 350 restaurants en 160 hotels verspreid over 16 landen: Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. 

JRE-chefs combineren top kooktalent met passie voor de koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE-ervaring. Lidmaatschap staat open voor restaurateurs jonger dan 42 jaar. Bij het bereiken van de leeftijd van 50 jaar vervallen leden in erelidmaatschap ‘Membre d’Honneur’. Bij JRE, draait alles om delen, stimuleren en inspireren. Chefs tonen een enorme solidariteit door hun kennis en expertise te delen met collega’s. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws