Ondernemersstel breidt uit met De Beren bezorgrestaurant in Almere Buiten

Auteur: Redactie
Food Ondernemen 5 april 2022
Ondernemersstel breidt uit met De Beren bezorgrestaurant in Almere Buiten

Almere Buiten is sinds 5 april een nieuw bezorgrestaurant rijker. Ondernemersstel John Ramlal en Marjolein Goud zijn de trotse nieuwe eigenaren van dit splinternieuwe De Beren. Gasten die thuis willen genieten van wat De Beren te bieden heeft, kunnen kiezen van een uitgebreide kaart. Van spareribs, saté en burgers, tot aan zalmfilet of varkenshaas. Maar ook voor de vegetariër of veganist is er veel te kiezen, zoals de red carrot burger of een veganistische saté. John Ramlal vertelt over de nieuwe aanwinst: “Na het succesvol opstarten en uitbaten van ons De Beren restaurant in Almere, vonden we het tijd voor een tweede avontuur. We willen graag iedereen de kans geven om altijd van onze gerechten te kunnen genieten, of het nu thuis is of in het restaurant.”

Bezorgrestaurant 

Het nieuwe bezorgrestaurant is strak opgezet met een moderne keuken. Dit moet zorgen voor een optimale bereiding van de gerechten en een snelle bezorging. Afhalen kan ook. Buiten de klassiekers op het menu, start het bezorgrestaurant ook direct met het aanbieden van het lentemenu. 

Algemene informatie

Het De Beren bezorgrestaurant in de wijk Almere Buiten, Zuideinde 23, is dagelijks geopend van 16:00 tot 21:30 voor afhalen en bezorgen. Het bezorggebied beslaat postcodes 1318, 1326 t/m 1329, 1331 t/m 1336, 1338 en 1339.

Overig nieuws