Restaurant BoatHouse in Almere stopt: inventaris in online veiling

Auteur: Redactie
Ondernemen 17 augustus 2022
Restaurant BoatHouse in Almere stopt: inventaris in online veiling

Na 15 jaar sluit Restaurant BoatHouse in Almere de deuren definitief. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt geveild via het online platform van BVA Auctions. Onder meer de complete bar met achterwand, diverse keukenapparatuur, meubilair van het merk Satelliet, en decoraties verschijnen onder de digitale hamer. Meebieden kan tot en met 24 augustus 2022, de veiling sluit om 18:00 uur.

Vijftien jaar lang was het een van de hotspots in Almere voor events, recepties, borrels, bruiloften en diners. Nu sluit het restaurant de deuren definitief. 

Designmeubilair en keukenapparatuur

De esthetische en robuuste inrichting van het restaurant was (en is nog steeds) een eyecatcher. Goed nieuws voor wie zich altijd al zat te verlekkeren bij de mooie banken en bar van BoatHouse Almere: alles van dit restaurant wordt nu online geveild via het online platform van BVA Auctions.

Het meubilair van BoatHouse Almere, veelal van het bekende merk Satelliet, de verlichting, de decoraties en het servies worden allemaal in de veiling aangeboden.

Naast het stijlvolle interieur verschijnt ook de complete bar, keukenapparatuur, een rotisserie (kipgrill), een vacumeermachine, een ice crusher, een Astoria Gloria espressomachine en een Rational combisteamer onder de hamer.

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van Boathouse Almere is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 24 augustus 2022 sluit de veiling om 18:00 uur. 

Wil je de kavels eerst zien voor je gaat bieden? Op dinsdag 23 augustus 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Noorderplassenweg 150, 1316 VV in Almere.

Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Overig nieuws