Restaurant Chocolat verhuist naar Breda Botanique

Auteur: redactie
Opening Ondernemen 11 juli 2024
Restaurant Chocolat verhuist naar Breda Botanique

Na een lange zoektocht naar de perfecte locatie verhuist Restaurant Chocolat naar Breda Botanique. Afgelopen maandagavond zijn de contracten getekend en zal ondernemer en chef-kok Dorus Clement zich met volle overgave storten op de nieuwe locatie in de voormalige Chassé kazerne. Het belooft een bruisende, culinaire plek te worden.

Het welbekende restaurant uit Breda is al sinds 2003 gevestigd aan de Torenstraat, in hartje centrum van Breda. Geliefd voor lunch en diner, binnen of buiten op het terras in ‘t Sas. Er is lang gezocht naar eenzelfde soort plek met binnen- én buiten mogelijkheden, de ondernemer kijkt uit naar de ontwikkeling van de nieuwe locatie bij Breda Botanique. Er gaat eerst stevig verbouwd worden, daarna zal de nieuwe locatie begin volgend jaar opengaan.

“Eindelijk hebben we de ideale plek gevonden om ons droomconcept helemaal naar onze wens uit te rollen. Breda Botanique is een prachtige locatie in de voormalige Chassé kazerne met voldoende parkeergelegenheid, pal naast hotel Botanique en op slechts twee minuten lopen van het Van Coothplein, kortom voor ons de perfecte plek! We hebben grote plannen. We kijken er enorm naar uit.”, aldus Dorus Clement, eigenaar Restaurant Chocolat. 

Begin volgend jaar zal het nieuwe Restaurant Chocolat openen onder dezelfde naam, op een nieuwe locatie in het centrum van Breda. Tot eind van dit jaar kunnen gasten nog terecht op de Torenstraat.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws