Restaurant De Nieuwe Polderkeuken verkoopt vanaf nu tickets

Auteur: Redactie
Ondernemen 14 maart 2023
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken verkoopt vanaf nu tickets

Frank Streefland, chef-kok en eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken en bistro De Nieuwe Polderkamer, verkoopt sinds vorige week vooruitbetaalde tickets via zijn eigen websites, naast de mogelijkheid om regulier een tafel te reserveren. De tickets zijn te koop voor culinaire verrassingsmenu’s van diverse groottes en invulling, ook zit er bij de prijs een glas Champagne of Prosecco (in de bistro) in. Overige consumpties, zoals bijvoorbeeld een wijnarrangement, kunnen gasten op de avond zelf bestellen en bij vertrek afrekenen. Het voordeel voor de gast is direct merkbaar: bij een ticket valt er tot meer dan 15% korting te verzilveren dan wanneer er een reguliere reservering gemaakt zou worden, waarbij na ontvangst pas van de menukaart gekozen wordt.

Frank, die recent de ondernemersprijs Midden-Holland won (categorie Horeca & Detailhandel), wil hiermee als restaurateur een nieuw tijdperk inluiden. “In de theaterwereld, reisbranche en in dierentuinen is een ticket vooraf betalen altijd de norm geweest. De restaurantwereld hoeft daar niet in achter te blijven. Wij verkopen sowieso al 95% verrassingsmenu’s, dus feitelijk verandert er niks voor de gast. We serveren exact dezelfde gerechten, kwaliteit en bieden dezelfde professionele service. Door het betalingsproces om te draaien, kunnen we de gast laten meeprofiteren en bovendien onze eigen producten en diensten optimaliseren.”

Vanaf heden is er een duidelijk zichtbare button zichtbaar op de twee websites van restaurant De Nieuwe Polderkeuken en de bistro. Hiermee komt de gast in een online shop waarbij de tickets gemakkelijk via iDeal kunnen worden afgerekend. Ook kan er (zoals gebruikelijk) een datum gekozen worden waarop men van de tickets wil komen genieten. De Nieuwe Polderkeuken en De Nieuwe Polderkamer willen zodoende hun gasten welkom heten en verwennen met een avond uit eten.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws