Restaurant de Nieuwe Polderkeuken vraagt gasten om mee te denken over een nieuw gerecht

Auteur: Redactie
Gastronomie 11 oktober 2022
Restaurant de Nieuwe Polderkeuken vraagt gasten om mee te denken over een nieuw gerecht

Deze herfst komt Restaurant de Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk met een prijsvraag. Ze zijn momenteel weer bezig met het uitwerken van nieuwe gerechten voor in het 8-gangen ‘menu du chef’. Chef-kok/eigenaar Frank Streefland en zijn collega’s zitten naar eigen zeggen nooit om culinaire inspiratie verlegen, maar voor de verandering willen zij hun gasten eens de kans geven om mee te denken.

Vandaar dat er een prijsvraag is uitgeschreven. Deelnemers kunnen t/m 20 oktober aanstaande hun idee voor een nieuw gerecht insturen naar info@polderkeuken.nl. "Koud of warm; vlees, vis, vegetarisch of dessert: wees vooral zo creatief mogelijk," aldus Streefland.
De inzending mag voorzien zijn van een beknopte omschrijving van gerecht en ingrediënten, maar natuurlijk ook van een volledig uitgewerkte receptuur en/of foto's. Uiteindelijk wordt er vooral op smaak gelet, hoewel een goede presentatie ook zeker wat waard is. Ook niet onbelangrijk: de Nieuwe Polderkeuken heeft al sinds jaar en dag een voorliefde voor (lokale) Nederlandse en seizoensgebonden producten.

Rond 28 oktober zal de winnaar bekend gemaakt worden via de sociale media van het restaurant. De winnaar van deze prijsvraag krijgt een 5 gangenmenu voor 2 personen (excl. dranken) aangeboden in het restaurant. Uiteraard zal het winnende gerecht dan geserveerd worden, als gang in het Menu du Chef. Chef-kok Frank wenst iedereen die mee wil doen: "Veel succes, en dat de beste moge winnen!"

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws