Restaurant Loetje opent dit najaar in Huizen

Auteur: Redactie
Opening 30 augustus 2023
Restaurant Loetje opent dit najaar in Huizen

Loetje opent dit najaar een restaurant in Huizen. Vanaf eind oktober kan er met uitzicht op de oude gemeentelijke jachthaven worden genoten van de malse ossenhaasbiefstuk met jus en andere klassieke Loetje-gerechten.

Loetje neemt hierbij het stokje over van restaurant De Haven van Huizen dat de afgelopen 34 jaar op deze historische plek gevestigd zat. Net als Loetje valt ook De Haven van Huizen de laatste jaren onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE).

“Het was een grote beslissing om Loetje naar deze unieke locatie te halen”, vertelt Sandra van Halderen (CEO van Restaurant Company Europe). De Haven van Huizen is nog tot 10 september geopend en zal daarna voor korte tijd gesloten zijn. Het restaurant wordt verbouwd en krijgt een metamorfose naar de eigentijdse Loetje-sfeer. Naar verwachting zal Loetje Huizen eind oktober de deuren openen. “We kijken ernaar uit om onze gasten straks bij Loetje Huizen te kunnen verwelkomen. Of je met de hele familie komt dineren of langskomt voor een stijlvolle zakenlunch, we willen dat iedereen makkelijk bij Loetje binnenloopt en zich welkom voelt.” Loetje Huizen is vanaf eind oktober dagelijks geopend.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws