Restaurant Vanderveen* sluit de deuren vlak na ontvangen Michelinster

Auteur: Redactie
Michelin Gastronomie 24 mei 2023
Restaurant Vanderveen* sluit de deuren vlak na ontvangen Michelinster Foto: Vanderveen Restaurant

Op 24 april werd restaurant Vanderveen een Michelinster uitgereikt in het DeLaMar Theater. Slechts enkele weken later, op dinsdag 16 mei, maakt het restaurant bekend dat zij vanaf 20 mei geen gasten meer zullen ontvangen. De sluiting vlak na een bijzonder moment stond niet op de planning van eigenaar Thijs Koster. Onder andere de locatie en corona doen het restaurant de das om.

Restaurant Vanderveen laat op Facebook weten: “Het was een grote eer om een Michelinster te mogen ontvangen dit jaar. We zijn erg dankbaar en willen graag alle gasten bedanken die ons hebben geholpen en ons aan het werk hielden voor verbetering.”

Thijs Koster hoopte op een gepaste oplossing voor de problemen. Dit is niet gelukt, daarom besloot hij het restaurant te sluiten. Of er nieuwe plannen zijn in de toekomst is niet bekend. Dit laat het restaurant weten op Facebook. Afsluitend kijkt het restaurant terug op een goede tijd, met tevreden gasten en het ontvangen van een Michelinster.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws