Servais Tielman opent tweede zaak in Maastricht

Auteur: Redactie
Gastronomie Michelin 10 juni 2020
Servais Tielman opent tweede zaak in Maastricht

Het borrelde al een poosje bij sterrenkok Servais Tielman en nu is het een feit: een tweede zaak in Maastricht. Medio juli opent Flavourz by Servais op de Spoorweglaan in het hippe Wyck.

Tielman: "Culinair ga ik met dit concept op wereldreis. Het wordt een beetje een combinatie tussen comfort- en streetfood met de allerbeste ingrediënten die we kunnen vinden. Gerechten waarvoor iemand mij in ieder geval wakker zou kunnen maken. Zo kun je bij ons straks terecht voor een aantal echte classics zoals mijn sticky boneless ribs, een luxe burger, heerlijk seafood, of een Caesar salad zoals wij hem het liefst eten. Prijsstelling voor de ontbijt, lunch -en dinerkaart ligt tussen de 9 en 22 euro."

Twan Janssen, momenteel souschef bij Beluga Loves You, zal de keuken gaan leiden. Aan de voorkant gaat Gerben Roetert - 12 jaar werkzaam bij Beluga - de functie van restaurantmanager invullen. 

Bovendien zal de succesvolle delivery service die Tielman recentelijk in het leven heeft geroepen, ook verhuizen naar de Spoorweglaan. Flavourz by Servais zal ontbijt, lunch en diner gaan serveren.

Geïnformeerd blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van De RestaurantKrant

Overig nieuws