Zo ziet het nieuwe restaurant Loetje in Huizen eruit

Auteur: Redactie
Opening 27 oktober 2023
Zo ziet het nieuwe restaurant Loetje in Huizen eruit

Loetje opende donderdag de deuren van een nieuw restaurant in Huizen. Vanaf nu kan er ook in de sfeervolle locatie met uitzicht op de Oude Haven worden genoten van de malse ossenhaasbiefstuk met jus en witbrood van Loetje.

De afgelopen weken was de locatie gesloten voor een metamorfose. "Het restaurant is opgefrist en iets lichter gemaakt door het gebruik van zachte en neutrale kleuren", vertelt Sandra van Halderen (CEO Loetje). "Uiteraard is alles gedaan met respect voor het historische karakter van de locatie." Zo is een deel van de inrichting en decoratie hergebruikt. Gasten die er vaker zijn geweest, zullen het zeker herkennen. "Juist de authentieke details geven de charme aan deze prachtige locatie." Ook is de keuken vernieuwd door Loetje om de bekende biefstuk en andere populaire Loetje-gerechten optimaal te kunnen bereiden.

Met de feestdagen voor de boeg, verwacht Loetje Huizen een gezellig drukke periode. In de decembermaand serveert Loetje buiten het menu ook feestelijke specials en het restaurant wordt sfeervol gedecoreerd. "We kijken er naar uit om onze gasten hier tijdens de feestdagen te kunnen verwelkomen."

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws