Jonnie en Thérèse Boer dragen 30 procent van De Librije over tijdens jubileumviering

Auteur: redactie
Ondernemen Gastronomie 4 juli 2023
Jonnie en Thérèse Boer dragen 30 procent van De Librije over tijdens jubileumviering

De Librije bestond afgelopen weekend dertig jaar en dat heuglijke feit werd groots gevierd met een feest voor ruim vijfhonderd genodigden op het Spinhuisplein in Zwolle. Tijdens deze jubileumviering werd ook een nieuwtje gedeeld: Jimmie en Isabelle Boer, de kinderen van eigenaren Jonnie en Thérèse, en chef-kok Nelson Tanate hebben zich alle drie ingekocht in De Librije Group.

Jimmie en Isabelle Boer en Nelson hebben ieder een aandeel van tien procent gekocht in het bedrijf van Jonnie en Thérèse Boer. Naast het sterrenrestaurant De Librije in Zwolle vallen hier ook Librije’s Hotel, Brass Boer Thuis, Brasserie Jansen en Bar Senang in dezelfde stad onder, plus Brass Boer en Bar Senang op Bonaire.

Jimmie Boer is de beoogde chef-kok van De Librije, terwijl Isabelle Boer wordt opgeleid tot gastvrouw. Nelson werkt al lange tijd in het bedrijf en is momenteel de head-chef van De Librije, Brass Boer Thuis, Bar Senang en Brasserie Janssen.

“Er verandert eigenlijk niet zo veel, ik voel misschien iets meer verantwoording”, vertelt Thérèse Boer aan het bij de jubileumviering aanwezige Quote. “Het bedrag wat hiermee gemoeid gaat, is niet zo belangrijk. We zijn heel blij dat ons familiebedrijf voor de toekomst geborgd is. Wij zullen de komende tien jaar hier gewoon nog zijn en gaan ze klaarstomen en opleiden voor een Librije 3.0.”

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws