Acteur Thijs Boermans straks te vinden in eigen nog te openen Italiaans restaurant

Auteur: Juan Kort
Ondernemen 9 januari 2024
Acteur Thijs Boermans straks te vinden in eigen nog te openen Italiaans restaurant Thijs Boermans (rechts) met horecaondernemer Tijn Verstappen (links) voor het huidige Café Comodo

Thijs Boermans (27) opent dit jaar in Amsterdam zijn eerste horecazaak. De acteur gaat het avontuur aan met horecaondernemer Tijn Verstappen (39), die momenteel veertien restaurants heeft.

Het ondernemersduo heeft Café Comodo aan de Jan Pieter Heijestraat in Oud-West overgenomen. “We gaan het omvormen tot een prachtig Italiaans restaurant en noemen het ‘Nonna’. Het wordt een all-day long restaurant met Italiaanse broodjes, salades en soepen overdag, en 's avonds een menu met pizza, pasta, steak en gegrilde vis”, vertelt Verstappen aan De RestaurantKrant. “We streven naar een authentieke Italiaanse sfeer, maar houden het toegankelijk voor een breed publiek.” Thijs Boermans wordt het gezicht van Nonna, en draait zelf mee in de zaak.

Nonna heeft een binnenruimte voor tachtig couverts en buiten voor veertig. Op 1 januari ontvingen de twee de sleutel en ze hopen in april of mei dit jaar de deuren te openen. “Ik kijk er enorm naar uit!”, laat Verstappen weten. Het wordt zijn vijftiende horecazaak. De ondernemer heeft momenteel dertien restaurants in Amsterdam en één in Breda, een deel daarvan heeft hij samen met BN’ers. Met Géza Weisz begon hij in 2019 Oeuf en in 2020 Gertrude. In augustus vorig jaar opende Verstappen ook restaurant Pepito met Manuel Broekman. Deze restaurants bevinden zich in de hoofdstad.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws