Vul een longdrinkglas met ijsblokjes en schenk hierover 2 cl limoensiroop en 10 cl cranberrysap. Met een barlepel goed door elkaar roeren en afvullen met bitter lemon. Garneren met cocktailkersen.
De Wijnkeuring van de Lage Landen 2024 heeft een recordaantal medailles opgeleverd voor wijngaardeniers uit Nederland en België. Tijdens het eers...
Jaimie van Heije maakte samen met Laphroaig eerder dit jaar een culinaire expeditie naar het Schotse schiereiland Islay, gericht op het ontwerpen van...
Nederlanders met een minimumloon die parttime werken, krijgen volgend jaar slechts 11,10 euro in de maand extra op hun rekening gestort. Dit is een st...
Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...
Pasquale Carfora van Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandag 18 november tijdens het Gala diner bij Restaurant Rantrée door restaurantv...
"Slechts vijf maanden sinds het openen van de deuren in de bruisende stad Kuala Lumpur, heeft Restaurant Molina al een Michelinster verdiend!" Dit laa...
Twee jaar na de introductie van deze terugkerende samenwerking aan het einde van het jaar, heeft Poké Perfect opnieuw enkele bowls ontwikkeld i...
Vanaf 15 november verplaatst restaurant Nastrium uit Helmond zich naar een unieke locatie in het centrum van Eindhoven: de iconische Kazerne. Chef D...
De inspecteurs van Michelin Nederland hebben drie restaurants opgenomen in de Nederlandse versie van de gids. Deze nieuwe restaurants krijgen met...
Sterrenchef Tom Lamers en zijn vrouw Anoeshka zijn per 1 januari mede-eigenaren van Restaurant ’T Raedthuys* in Duiven. Samen met chef en eigena...
47 procent van de Nederlandse consumenten geeft aan het geen probleem te vinden dat horecazaken hun reserveringsgegevens gebruiken voor een betere gas...
KHN is samen met FNV Horeca een nieuwe cao voor de horeca overeengekomen. Vandaag werd bekend dat de achterban van FNV Horeca akkoord is met het eerde...
40 procent van de horecamedewerkers ervaart momenteel werkgerelateerde stress. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gestuurde workfor...
De Nederlandse economie is naar verwachting in het derde kwartaal weer gegroeid. Dat blijkt uit de raming van ING Research voor zo’n 0,3 procent...
Knapperige Korean fried chicken, de lekkerste smashburgers, Nashville-stijl hot chicken of heerlijke plantaardige ‘guilty pleasures’: het...
Horecaondernemers in Noord-Holland krijgen meerdere nieuwe praktische mogelijkheden aangereikt om de veiligheid en gastvrijheid in hun horecabedrijven...
Een restaurant in Den Haag moet voor een maand de deuren sluiten. De Nederlandse Arbeidsinspectie legt de werkzaamheden stil, omdat het bedrijf meerde...
Woensdag 6 november 2024 maakte Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025 bekend. Er werden...
Tijdens de aankomende Horecava 2025 krijgen bezoekers de kans om een aantal van Nederland's meest toonaangevende chefs van dichtbij te ervaren in de e...
De gastronomische wereld is flink opgeschud: Hans van Wolde verslaat zijn collega’s en neemt met restaurant Brut172 plaats op nummer 1 in de Lek...
Ondernemen in Groningen… Hasret, een geliefde keuze in de stad, bestaat uit twee populaire kebabzaken die goed bekend zijn bij de lokale bevolk...
Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover: De Beren opent 1 november haar tweede vestiging in Valkenburg. Dit nieuwe restaurant, gevestigd...
Op woensdag 20 november verwelkomt Restaurant Aroma chef-kok Fabrizio Pagliaroni van het bejubelde Buccia Trattoria uit Sabaudia (Italië) voor ee...
Samen aan de creatieve tekentafel om een buitengewone beleving neer te zetten met de klant. Zo pakt men het aan bij Essense - het high-end cateringbed...
Hallo chefs, managers en restauranteigenaren. Ik ben Erwin (38), een handige ondernemer en ik run samen met mijn vrouw Brasserie de Fuut in Veenendaal...
Het Nederlands Culinair Team, vertegenwoordigd door Tom Lamers en Tim Hoppe, heeft afgelopen week zilver en de Sustainability Award gewonnen tijdens d...
Nieuwe cijfers uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector laten zien dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft ber...
We zijn allemaal bewust dat we onze planeet moeten beschermen, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar ecologische alternatieven zoals elektrische a...
Gastvrouw-sommelier Chantal de Raaf en chef Rolph Hensens hebben op 23 oktober 2024 Rolph’s Deli - Le Petit Restaurant in Rotterdam geopend. Hie...
2025 staat voor de deur! Hét perfecte moment om 2024 feestelijk af te sluiten en vooruit te kijken. Om de omzetmogelijkheden voor komend jaar o...
Groothandel Sligro Food Group en FLINK Nederland, een onafhankelijk full-service energiepartner voor de zakelijke markt, kondigen vandaag hun samenwer...
De ontknoping van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) nadert zijn hoogtepunt. Op 4 november 2024 wordt bekend wie van de t...
Horecaondernemers moeten zich voorbereiden op aanhoudende prijsstijgingen voor koffie. De oorzaak ligt in een combinatie van klimaatproblemen, logisti...
Rotterdam is een nieuwe burger hotspot rijker. Chef-kok Diego Buik, bekend van Diego’s Burgers en De Duurste Burger Ter Wereld, heeft zijn nieuw...
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropende Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Dimitri Brak, locatiemanager van het biefstukrestau...
Vrijdag maakten vakbonden FNV Horecabond en CNV en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) bekend dat zij een onderhandelingsresultaa...
Veel mensen denken dat het hebben van een luxe gouden tafel of peperduur Louis Vuitton-bestek jouw restaurant ook luxueus maakt. Maar is dat wel zo?...
De familie Van der Meer, eigenaar van Senses Restaurant & Albus Hotel in Amsterdam, is zeer blij met het eindresultaat van de volledig gerenoveerd...