Björn van Kesteren van Het Paleis op Schiphol is de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering. Broodje 'New Destination' won de verkiezing op de Horecava 2012. Garry de Boer, culinair adviseur bij Hanos/ISPC, sprak vol lof over de winnaar. "Ik heb een goede techniek gezien, interessante snijwijze en de combinaties kloppen. Als je de ingrediënten ziet van het winnende broodje,
dan weet Van Kesteren waar hij mee bezig is", aldus De Boer.
*De smaak*
Bij de beoordeling van de broodjes is vooral gelet op de smaak. De match moet kloppen. Aan de buitenkant moet het broodje er goed uitzien en de smaak moet ook juist zijn.
*Trotse moeder*
Het was de 29ste keer dat deze wedstrijd werd gehouden. De ouders van Björn waren onwijs trots en blij. "Hij heeft er hard voor gewerkt. Dit is geweldig", aldus een trotse ouder.
~De prijswinnaars op een rij: Bas Diks, Björn van Kesteren en Untara Samsuria~
*Tweede en derde prijs*
De tweede prijs ging naar Bas Diks van het bedrijf Mealz Authentiek in Harreveld. Diks was de winnaar van vorig jaar. Broodje El Bulli Bol van Untara Samsuria eindigde op de derde plek.
~Myrtille Vromans~
Van Kesteren maakt beste cateringbroodje
10 januari 2012