Gault&Millau Nederland gaat het aankomende jaar de samenwerking aan met De RestaurantKrant. De novembereditie van deze krant staat dit jaar volledig in het teken van de bekende gele gids. Managing Director Gault&Millau Nederland, Godfried van der Lugt, kijkt uit naar de samenwerking: “De gids is in beweging, we doen veel nieuwe dingen. Dit is er een van.”
Op maandag 30 november 2020 presenteert Gault&Millau de gids voor het jaar 2021. Diezelfde dag brengt De RestaurantKrant de speciale Gault&Millau-editie uit. Boordevol interviews, achtergronden en analyses over de hoofdrolspelers in de gids. De redactie van De RestaurantKrant is verheugd om een editie te wijden aan Gault&Millau. Daarnaast verschijnt er in de eerste editie van De RestaurantKrant van 2020, die eind februari uitkomt, een uitgebreid interview met Godfried van der Lugt. De Managing Director is dan bijna twee jaar betrokken bij Gault&Millau. Wat is zijn visie op de Nederlandse gastronomie?
Over Gault&Millau
Gault&Millau Nederland is fan van de Nederlandse gastronomie en publiceert sinds 2008 jaarlijks een culinaire restaurantgids over Nederland. Onafhankelijke, professionele inspecteurs bezoeken de restaurants anoniem en quoteren die op een schaal van 1-20. Restaurants die 12 punten of hoger scoren, worden geselecteerd voor de gids. De kwaliteit op het bord is hierbij leidend. Gault&Millau publiceerde de eerste gids in Frankrijk in 1969 als tegenreactie op de heersende culinaire consensus. Inmiddels is Gault&Millau wereldwijd actief in 18 landen. Naast publicatie van (gepersonaliseerde) culinaire restaurantgidsen en specials, organiseert Gault&Millau ook culinaire events.
Over De RestaurantKrant
De RestaurantKrant is de vakkrant speciaal voor restaurantondernemers en chef-koks. De RestaurantKrant komt zes keer per jaar in printeditie uit en publiceert dagelijks interviews, analyses en achtergrondverhalen op de website. De redactie van De RestaurantKrant schijft inhoudelijke artikelen om zowel ondernemer als chef-kok te voorzien van relevante informatie.