Het fast-casual concept van driesterren chef Sergio Herman zet zijn eerste stap buiten de Benelux. Na succesvolle vestigingen in Nederland en België heeft Frites Atelier Amsterdam op 13 december zijn deuren geopend in de bruisende Londense wijk Soho. De nieuwe vestiging aan Old Compton Street 34, omringd door theaters en uitgaansgelegenheden, verwelkomt gasten zeven dagen per week.
Met deze internationale stap introduceert Frites Atelier zijn kenmerkende formule in Londen: een verfijnd maar compacter menu, verrijkt met twee exclusieve Frites Specials. Naast de terugkeer van de populaire Sea Nori, ontwikkelde Herman speciaal voor de Londense markt de Cheddar Supreme: een rijke creatie van traditionele Britse cheddar, bacon, jalapeños en gerijpte Parmezaanse kaas.
De beleving komt volledig tot zijn recht in de brasserie-atelier setting, herkenbaar aan iconische merkdetails zoals de ceramische sauspotten, het mozaïekmeesterwerk op de vloer en de custom-built oven die de signatuur van Frites Atelier onderstrepen.
“Met de opening in Londen zetten we een belangrijke stap in onze internationale groei. We willen onze gourmet Frites delen met een nieuw publiek, midden in een van de meest dynamische wijken van de stad”, aldus Sergio Herman.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.