Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als sous-chef in tal van verschillende keukens, keert hij na 3 jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij zo’n 3 jaar werkzaam is geweest. In totaal heeft Joey Schaap meer dan 10 jaar ervaring.
Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen zegt hierover: "We zijn verheugd om Joey weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Joey samen te werken. Joey zijn pure kookstijl past perfect bij Restaurant Royal Parc."
Joey Schaap (1987) begint in 2003 zijn koksopleiding niveau 2 op de Rijn IJssel Vakschool te Wageningen. Tijdens zijn studie rondt hij verschillende stage periodes af in de omgeving Voorthuizen. Na de start van zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok in 2005, start hij zijn loopbaan bij Grand Cafe de Bunckman in Voorthuizen. In 2006 maakt hij de overstap tot zelfstandig werkend kok bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen en in 2011 verwelkomde Hilton Royal Parc Soestduinen Joey met zijn aanstelling tot Sous-Chef. In 2014 maakte Joey de stap naar Hotel Gasterij De Roode Schuur te Nijkerk waarna hij van 2016 tot op heden sous-chef is geweest bij Gastrobar Anton en Restaurant Mauve te Laren.
Ook Joey laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn! Ik kijk er naar uit om samen met mijn keukenteam het restaurant verder op de kaart te zetten. Er zitten in deze omgeving ook zoveel bedrijven met prachtige regionale producten, ideaal voor heerlijke zomerse gerechten geserveerd op ons terras."