Van 14 t/m 20 november 2011 vindt de Puur Restaurant Week plaats. Restaurants zetten een ÂPuur Menu op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan. Bij honderden restaurants door heel Nederland kunnen gasten genieten van een
(h)eerlijk 3-gangen diner.
*Organisatie*
De Puur Restaurant Week wordt dit jaar georganiseerd door Puur! uit eten, Stichting Max Havelaar en Marine Stewardship Council. Tijdens de week stelt elk deelnemend restaurant zijn eigen 3-gangen diner samen en bepaalt zelf de prijs.
*Herkomst is bepalend*
Ramon Beuk is ambassadeur van de Puur Restaurant Week. "Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit."
*Deelname*
Op de "website":http://www.puurrestaurantweek.nl/restaurants/pagina/1 kunnen restaurants zich aanmelden. Daar is ook een lijst van de deelnemende restaurants te vinden.
Puur Restaurant Week: (h)eerlijk eten
28 oktober 2011