Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

30 juli 2010
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Van maandag 13 tot en met woensdag 15 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats in Apeldoorn. De Foodservice Fair, bedoeld voor de complete foodservice-markt, staat dit jaar volledig in het teken van de eigen smaak van de ondernemer of kok. Zij zijn immers de professionals die weten hoe gasten bedient moeten worden: met persoonlijke passie, unieke smaak en deskundig gastheerschap. En daarvoor biedt Deli XL samen met haar leveranciers op de beurs alles wat de 'smaakkunstenaars' nodig hebben.

*Vier proefgebieden*
Onder het thema ‘Proef je eigen smaak’ worden op de beurs vragen en oplossingen bij elkaar gebracht. Zo vinden ondernemers en managers op het paviljoen ‘Proef je eigen resultaat’ efficiency-verhogende en kostenbesparende programma’s en diensten. Vinden koks op het paviljoen ‘Proef je eigen assortiment’ alles op het gebied van vers, convenience, wijn, koffie en non food. Op het derde paviljoen ‘Proef je eigen innovatie’ maken bezoekers kennis met de laatste trends en ontwikkelingen en bij ‘Proef je eigen inspiratie’ wordt kennis gedeeld tijdens boeiende presentaties, kookdemonstraties, workshops en seminars.

*Programma*
De beurs biedt volop beleving en inspiratie, waarbij ruim 160 leveranciers zich presenteren. Iedere dag vinden er demonstraties en evenementen plaats. Zo zal er op maandag een trendsessie zijn voor de horeca, met input van Shoot my Food, is er op dinsdag een seminar over gastvrijheid in de zorg en vindt de ontknoping van de Koks! Innovatie Trofee plaats. De woensdag staat in het teken van MVO, waar organisaties kennis en ervaringen delen over duurzaam ondernemen.

*Registratie en openingstijden*
Voor eenvoudige en snelle toegang tot de Deli XL Foodservcie Fair 2010 kunnen bezoekers zich registreren op "www.delixl.nl/foodservicefair":http://www.delixl.nl/foodservicefair. De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 13 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag en woensdag van 11.00 – 18.00 uur.

~Frank Lindner~

Overig nieuws