Stroming eten & drinken in Heerhugowaard ontvangt het Waddengoud-certificaat. Kirsten Zoetelief en Wout Schröder worden zo geëerd voor het gebruik van Texelse producten.
Het "restaurant":http://www.restaurantstroming.nl/ is een klein jaar open en wil het duidelijk anders doen dan anderen. Zoveel mogelijk producten uit de eigen streek en biologisch.
*Lage foodmiles*
"We willen aan onze gasten de best mogelijke kwaliteit producten serveren. Dan kan alleen met producten die weinig transportkilometers maken, waar weinig tot geen bestrijdingsmiddelen bij zijn gebruikt en die door producenten met liefde zijn gemaakt. En dat kan met Waddengoud gecertificeerde en biologische producten. 'Puur en hÂeerlijk' daar komt het op neer ", aldus Christel de Jongh van het restaurant.
Vrijdag 27 april voert het restaurant de nieuwe menukaart officieel in. Hiervoor krijgt het restaurant die dag voor Texels lamsvlees en Texels rundvlees het Waddengoud-certificaat uitgereikt.
Het certificaat zal worden uitgereikt door Marcel Kruijer, voorzitter van 'For a fair World'.
~Frank Lindner~
Stroming ontvangt Waddengoud-certificaat
25 april 2012