Een score bijna nog groener dan gras gaf de toelatingscommissie van Euro-Toques aan 'Hotel de Cantharel' in Apeldoorn. Dit bewijst dat een wellicht onverwachte combinatie zeer
succesvol kan zijn: Van der Valk en Euro-Toques Nederland.
*Groente- en kruidentuin*
Alleen al de groente- en kruidentuin van het hotel toont aan dat zij precies de doelstellingen van Euro-Toques begrijpen en naleven. Onbespoten groenten en kruiden worden hier uit eigen tuin geoogst en direct door chef-kok Alfred Brouwer verwerkt in de gerechten. Het groenteafval wordt verzameld en gevoerd aan de varkens van een varkenshouderij in de buurt. Uiteindelijk wordt het vlees weer opgenomen in de menukaart.
*Speeches*
Tijdens de inauguratie op vrijdag 4 oktober werd dit zowel door Hans Brouwer, locoburgemeester van Apeldoorn als Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland benadrukt in hun speeches.
Op de foto: Van links naar rechts Ted Janssen (voorzitter Euro-Toques Nederland), Jeroen van der Veen (General Manager), Alfred Brouwer (Chef-kok), Bob Zeeuw van der Laan (Directeur/ Eigenaar)
~Marleen Sahetapy Fotografie~
~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@@uitgeverijps.nl
Van der Valk lid Euro-Toques
10 oktober 2013