In deze rubriek presenteert De RestaurantKrant de bekende en minder bekende (internationale) restaurantketens. Een historisch overzicht met actuele ci...
Dat de omzet in de horeca de afgelopen twee jaar zwaar te lijden had onder de lockdowns, is bekend. Dat dit effect ongelijk verdeeld is over de catego...
Compass Group gaat samenwerken met Local2Local. Het platform maakt het makkelijker voor boeren en andere producenten om hun producten lokaal te v...
Compass Group is opgenomen in de Fortune’s lijst van ’s werelds meest bewonderde bedrijven. Zij zijn verkozen tot de #2 binnen de&nbs...
Nederland heeft er een derde Master of Wine bij. Arnhemmer Job de Swart (37) mag vanaf vandaag de felbegeerde letters MW achter zijn naam zetten. Hij...
Eurest opent vandaag de deuren van Corso Como, een Italiaanse trattoria in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Corso Como is een nieuwe Italiaanse trat...
Het FoodService Instituut (FSIN) presenteert de FSIN Food 500, een ranglijst van de 500 grootste foodverkopende organisaties van Nederland. Van der Va...
Brasserie EQUIPE Food, Drinks & Passion te Zwolle is afgelopen donderdag officieel geopend. Het restaurant, gevestigd in het nieuwe stadioncomplex van...