15 jaar De RestaurantKrant (2015): Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2015): Van loodgieter naar eigenaar restaurantketen De RestaurantKrant: december 2015

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2015. Claus van den Berg werkte jaren als loodgieter en verbouwde vele panden toen hij besloot een eigen restaurant te starten. De panden die hij heeft verbouwd waren vaak van keten Peppermills, welke failliet ging in 2009. In 2010 besloot van den Berg van baan te wisselen en kocht Peppermills over, dat destijds drie panden bezitte. Anno 2015 besloot hij te innoveren. "Ik wil dat de site plezierig oogt en simpel is."  Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Fotografie: Bob van Deurzen

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws