Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari - chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar - neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een penne met eekhoorntjesbrood en varkensspek, tot een vegetarische gnocchi met gorgonzola en Parmezaanse kaas. Met Pasta haal je de authentieke Italiaanse pastakeuken in huis. Pasta bevat 61 overheerlijke recepten, van eenvoudige pastagerechten voor het hele gezin, tot uitdagender recepten met verrassende ingrediënten.
Stefano Cavallari is de chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar. Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering die chef Stefano Cavallari voelt voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. Overheerlijke pasta's met elk een eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze. Daarnaast geeft ook het interieur van Spaghetteria een authentieke sfeer aan een avond in de Pasta-bar! Deze sfeer vind je ook terug in het boek.